EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Kroma Wash Systems DOO

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Kroma Wash Systems DOO

Ako se odlučite na saradnju sa nama, možemo Vam garantovati savetovanje i vođenje u svim fazama projekta i zajedničko pronalaženje rešenja koje najbolje zadovoljava Vaše potrebe.

Isporučujemo najkvalitetniju opremu na tržištu sa ugrađenim vrhunskim komponentama i dugim vekom trajanja. Naše reference uključuju samouslužne autoperionice, portalne i tunelske autoperionice, kamionske portale, različite konstrukcije i industrijske hale. Uz montažu novih i polovnih postrojenja, servisiramo i održavamo različite vrste perionica, a naši zaposleni posjeduju visoka znanja o svim aspektima carwash posla. U ponudi imamo i hemijska sredstva za sve vrste samouslužnih, automatskih i ručnih perionica sa čime zaokružujemo celu priču i svojim kupcima nudimo kompletnu uslugu i podršku na najvišem nivou.

Postanite i Vi jedan od njih!

Sistemi pranja

Samouslužne autoperionice BKF

Samouslužni sistemi poljskog proizvođača BKF zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta i osiguravaju vrhunsko pranje i u najtežim vremenskim uslovima. Nudimo rešenja s inox tehničkom sobom ili modularnim-ormarskim jedinicama koje su prilagodljive svim zahtevima investitora. Takođe, nudimo izradu idejnog rešenja samouslužnih autoperionica i podršku u projektovanju. Naše autoperionice odlikuje vrhunski kvalitet, pouzdanost, dugotrajnost i jednostavnost održavanja. Svi sastavni delovi mašine dostupni su na slobodnom tržištu čime se troškovi servisiranja značajno smanjuju.

  

 

Tehnika za pranje smeštena u tehničku sobu predviđena je za veći broj mesta za pranje i lokacije visoke frekvencije pranja dok su ormarske verzije perionica osmišljene za lokacije ograničene veličine zemljišta, kao i za manja naselja. Ormarske verzije, takođe, mogu biti ugrađene kao dopuna benzinskim stanicama, stanicama za tehnički pregled vozila, vulkanizerskim stanicama, ručnim autoperionicama, ugostiteljskim objektima i sl. BKF samouslužne autoperionice jedine na tržištu imaju 5 standardnih programa pranja koji su uključeni u cenu: programi 1-5, kao I mogućnost dodatnih programa: program 0 – pranje felni, nadogradnja četke uz drugi program i program aktivne pene.

Program 0:Pranje felni (opcija)

Nanošenje hemijskog sredstva za pranje felni koji efikasno otapa naslage prašine, blata, ostataka smoga i ulja, kao i prašine nastale prilikom trošenja kočnica.

Program 1:Turbo spray (predpranje)

Nanošenje hemijskog sredstva pomešanog sa omekšanom i demineralizovanom vodom na celo vozilo, omekšava prljavštinu (naslage prljavštine na felnama, ostatke insekata, naslage smoga na vozilu) i priprema vozilo za bezkontaktno pranje.

Program 2: Bezkontaktno pranje visokim pritiskom

Originalna BKF tehnologija: pritisak od 95 do 120 bar, omekšana voda iz koje su filtriranjem uklonjene mehaničke nečistoće, hemijsko sredstvo u obliku mikropraha koji ne oštećuje površinu vozila, tehnologija tenzida, precizno doziranje, visoka temperatura vode poboljšava učinak čišćenja. Opcija: za ovaj program na nove i postojeće perionice može se ugraditi i druga okretna ruka sa četkom koja kombinuje vruću vodu pod niskim pritiskom i mikroprah kako bi se postigli još bolji rezultati pranja.

Program 3: Uklanjanje prljavštine – ispiranje

Ostatci prljavština i mikropraha nakon beskontaktnog pranja visokim pritiskom uklanjaju se pomoću čiste filtrirane vode pod visokim pritiskom.

Program 4: Zaštita vrućim voskom

Filtrirana i omekšana voda pomešana sa voskom poslednje generacije prekriva lak vozila tankim i izuzetno čvrstim slojem. Vosak se raspršuje pomoću vruće vode pod niskom pritiskom zbog čega izuzetno dobro prianja na površinu vozila.

Program 5: Završno ispiranje

Završno ispiranje vozila sa omekšanom i demineralizovanom vodom sa hemijskim sredstvom za sušenje i visoki sjaj koji omogućava postizanje visokog sjaja i sušenje površine vozila bez belih mrljica. Ovaj program savršeno zaokružuje proces čišćenja vozila, pa nakon njega nije potrebno brisanje vozila.

Program AKTIVNA PENA (opcija)

Program aktivne pene može se ugraditi kao zamena za Program 1: Turbo spray (predpranje) ili kao dodatni 6. program pranja koji korisnici mogu koristiti pre bezkontaktnog pranja visokim pritiskom. Program aktivne pene uključuje dodatnu okretnu ruku sa mlaznicom – pištoljem za aktivnu penu, podnim držačem za mlaznicu i tasterom za biranje programa. Aktivna pena dodatno poboljšava kvalitet pranja vozila zadržavajući hemijsko sredstvo duže na površini vozila, i ima fantastičan vizualni efekt koji će privući i zainteresirati brojne kupce.

 

Automatske i tunelske autoperionice Aquarama

STARGATE by AQUARAMA predstavljaju rešenje kojima će se svaka autoperionica izdići iznad konkurencije. STARGATE portali italijanskog proizvođača AQUARAMA proizvod su dvadesetogodišnjeg rada na razvoju tehnike za automatsko pranje vozila. Odlikuju ih vrhunski kvalitet, funkcionalan i prepoznatljiv dizajn kojim se izdvajaju od konkurencije, a istovremeno ispunjavaju sve potrebe kako investitora tako i korisnika usluge. Jedinstven način proizvodnje nitnama bez varenja (tehnologija koja se koristi u avioindustriji) garantuje izdržljivost i dugovečnost. STARGATE modeli prilagodljivi su veličinom i karakteristikama pranja, pa se različitim kombinacijama konfiguracija mogu programirati do maksimalno 15 različitih programa pranja.

 

 

STARTUBE tuneli by AQUARAMA predstavljaju inovativno i funkcionalno rešenje prilagodljivo različitim potrebama kupaca i različitim lokacijama (sa manjom ili većom frekvencijom vozila). Dužina STARTUBE tunela može varirati od 9m do 40m zavisno broju ugrađenih elemenata i predviđenom kapacitetu pranja za pojedinu lokaciju. AQUARAMA je kroz STARTUBE program tunelske autoperionice učinila cenovno prihvatljivim i izuzetno prilagodljivim svim zahtevima kupaca. Startube tuneli pružaju mogućnost ugradnje sledećih komponenti:

 • Pranje visokim pritiskom upotrebom VP mlaznica bočnih strana vozila (mlaznice prate oblik vozila);

 • Pranje visokim pritiskom upotrebom VP mlaznica gornje strane vozila;

 • Vertikalne četke (pranje, poliranje, itd.);

 • Horizontalne četke (pranje, poliranje, itd.);

 • Niske bočne četke za pranje pragova i felni;

 • Polu-vertikalne četke;

 • Horizontalni fen (sušenje) koji prati oblik vozila;

 • Vertikalni fen (sušenje).

 

Aquarama je italijanski proizvođač automatskih sistema pranja sa dugogodišnjom tradicijom i vodećom pozicijom na tržištu pranja vozila u Italiji. Njihov program portalnih i tunelskih perionica jedan je od najinovativnijih na svetskom tržištu, konstantno se razvija i unapređuje kako bi investitorima i krajnjim kupcima pružili vrhunski doživljaj automatskog pranja vozila po prihvatljivim cenama.

KAMIONSKI PORTAL TAMMERMATIC

TAMMERMATIC je globalna high-tech kompanija koja proizvodi različite sisteme za pranje automobila, kamiona, autobusa, vozova i brojnu drugu specijalnu opremu za pranje i čišćenje. TAMMERMATIC je osnovan 1966. godine u Tampereu u Finskoj i prepoznat je kao jedan od vodećih i najinovativnijih proizvođača sistema za pranje na svetskom tržištu. Dugogodišnje iskustvo koje kompanija ima garantuje postizanje optimalnih rezultata i kod najzahtevnijih projekata. Kompanija zapošljava veliki tim vrhunskih stručnjaka zaduženih za razvoj i konstantno unapređivanje proizvoda.

 

TAMMERMATIC se posebno ističe kao jedan od vodećih svetskih proizvođača tzv. heavy-duty sistema za pranje među kojima prvo mesto zauzimaju portali za pranje kamiona i autobusa i velikih radnih mašina. TAMMERMATIC portali izrađeni su od masivnih materijala poput pocinkovanog gvožđa i inoxa i investitorima pružaju veliki broj mogućnosti. Uz pranje četkama TAMMERMATIC je razvio jedan od najinovativnijih sistema u svetu za pranje vozila na portalima visokim pritiskom.

 

Vrhunski kvalitet izrade, i najkvalitetnije komponente ugrađene u TAMMERMATIC portale garancija su dugovečnosti i vrlo male potrebe za servisnim intervencijama čak i kod mašina koje konstantno rade na max. kapacitetu. TAMMERMATIC kamionski i autobuski portali pravi su izbor za vodeće prevozničke i putničke kompanije s velikim brojem vozila, kao i za investitore koji imaju vrhunske lokacije na kojima planiraju pružati uslugu pranja za veliki broj kamiona i autobusa. Welcome to the clean world of Tammermatic!

Sistemi za reciklažu vode NAIS

NAIS Wasseraufbereitungstechnik GmbH nemačka je kompanija koja se od 1997. godine uspešno bavi proizvodnjom postrojenja za obradu i reciklažu vode.

NAIS proizvodi različite sisteme za obradu i reciklažu vode u različitim sistemima za pranje vozila, postrojenja za reverznu osmozu i desalinizaciju vode, postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda, i nudi različita custom-made rešenja za obradu i reciklažu vode napravljena po narudžbi.

  

Posebno se ističu njihovi sistemi za obradu i reciklažu vode kod postrojenja za automatsko pranje vozila. Sistemi su namenjeni tunelskim perionicama za automobile, kao i za velike automatske portale za pranje kamiona, autobusa i sl. (postrojenja koja troše velike količine vode po jednom pranju). Sistemi za reciklažu vode NAIS smanjuju režijske troškove za vodu i smanjuju potrošnju hemijskih sredstava koja se upotrebljavaju na perionici. Predstavljaju pravo rešenje za sve vrste automatskih tunelskih perionica kao i za kamionske i autobuske portale s velikom frekvencijom pranja.

 

 

Konstrukcije i hale

Kroma Wash Systems d.o.o. nudi različite tipove konstrukcija za samouslužne i portalne autoperionice kao što su standardna kvadratna konstrukcija, „M“ kvadratna konstrukcija, Elipso polukružna konstrukcija ili Futuro polukružna konstrukcija. Konstrukcije mogu biti izrađene kao čelične vruće cinčane ili inox konstrukcije, a postoji mogućnost kombinacije ova dva načina proizvodnje.

  

  

Rasveta, pregradni zidovi, maske i obloge mogu biti standardne i/ili prilagođene Vašim željama. Takođe, u mogućnosti smo da dizajn i boju svih elemenata prilagodimo Vašim zahtevima kako bi osigurali maksimalno zadovoljstvo i vizuelnu prepoznatljivost Vaše autoperionice. Izradite vizuelni identitet i prepoznatljivost kao garanciju dobrog i dugotrajnog poslovanja.

Servis i usluge

USLUGE MONTAŽE I SERVISIRANJA

  

  

Za pravilno i dugotrajno funkcionisanje sistema za pranje neophodno je da ti sistemi budu montirani na ispravan način od strane ovlašćene i stručne osobe koja je specijalizovana za ovu vrstu poslova.

Pravilno i redovno održavanje i servisiranje sistema za pranje značajno utiče na dugovečnost vaše opreme.

Za sve usluge montaže i servisiranja sistema za pranje (svih proizvođača i sistema za pranje) možete nam se slobodno obratiti jer naša usluga je brza, kvalitetna i cenovno prihvatljiva.

Reference

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 12:00 -
 • Adresa Kneza Mutimira 5/1 lokal br. 4
  11050 Zvezdara, Beograd

Postavi komentar