EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Tehnički pregled S&L Beograd

Na usluzi Vama i Vašem četvorotočkašu!

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Tehnički pregled S&L Beograd

S&L Shop počeo je sa radom u avgustu 2017. godine sa ciljem da na jednom mestu ponudi usluge vezane za registraciju, osiguranje i tehnički pregled vozila. Pored toga, vršimo servisiranje automobila evropskih, japanskih i korejskih proizvođača, uz veliki izbor auto delova i opreme vrhunskog kvaliteta.

 

Nastojeći da maksimalno uštedi Vaše vreme, S&L Shop nudi kompletnu proceduru registracije vozila, bez odlaska u MUP. U prijatnom ambijentu naše agencije možete završiti sve poslove koji se tiču registracije Vašeg vozila, brzo i jednostavno, uz izdavanje registracione nalepnice na licu mesta.

 

S&L Shop registracija vozila je dostupna:

  • -na 6 mesečnih rata čekovima građana ili

  • -preko administrativne zabrane za zaposlene i penzionere na 12 meseci.

Jedan od najvažnijih uslova koji treba ispuniti kako bi vozilo moglo da bude registrovano jeste kontrola tehničke ispravnosti.

 

S&L Shop je ovlašćeno mesto na kome se vrši tehnički pregled svih vrsta vozila od strane iskusnog i stručnog tima majstora.

U agenciji S&L Shop moguće je izvršiti plaćanje svih vrsta računa, bez čekanja u redu, pri čemu se uplata realizuje odmah, uz proviziju kao u Pošti. Ukoliko putujete u inostranstvo nudimo najpovoljnije putno zdravstveno osiguranje, kao i izdavanje zelenog kartona.

 

Popravka vozila u servisu S&L Shop vrši se po zapisniku auto kuća – Dunav osiguranje, DDOR osiguranje, AMS osiguranje, Generali osiguranje, Sava osiguranje, Wiener Stadtische osiguranje… Osim toga, vršimo redovno održavanje vozila i sređivanje limarije, uz upotrebu najkvalitetnijih rezervnih delova za evropska, japanska i korejska vozila.

Tehnički pregled S&L Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 69 759 769; +381 64 206 2442;
+381 64 0090 218; +381 11 2896 909
email : [email protected]

  • Adresa Bulevar kralja Aleksandra 505a, Zvezdara
    11000 Beograd
    Srbija

Postavi komentar