EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Bezbednost i zdravlje na radu Kragujevac Agencija TOP Prevent

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Bezbednost i zdravlje na radu Kragujevac Agencija TOP Prevent

Agencija Ivan Blagojević PR agencija za bezbednost i zdravlje na radu TOP PREVENT Kragujevac je novo otvoreno pravno lice sa licencom na teritoriji Kragujevca, odnosno Šumadijsko upravnog okruga. Nalazi se u strogom centru grada u ul. Miloja Pavlovića br. 2B (lamela 1 – prekoputa Vatrogasnog doma), što predstavlja uslov za što bolju saradnju i uspešno poslovanje.

 

Agencija je otvorena početkom marta 2019. godine, kao licencirana kuća na navedenoj lokaciji uz stručnu ulogu menadžera agencije Blagojević R. Miodraga dipl. inž. (ex. inspektora rada, sa provedenih 30 godina rada u Inspekciji rada Kragujevac). Cilj agencije je da postane jedna od vodećih firmi za pružanje usluga u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu kako u Šumadijskom upravnom okrugu tako i u ostalim okruzima Republike Srbije.

NAŠE USLUGE:

Agencija TOP PREVENT iz Kragujevac izdvaja se od drugih pravnih lica (preduzetnika) sa licencom što svakom korisniku pristupa individualno sa posebnom pažnjom i u skladu sa njegovim zahtevima. Preuzima svu odgovornost u vezi sa kvalitetom obavljanja posla, a znanjem i iskustvom štedi vreme, novac i uvek je dostupan i na raspolaganju.

Bezbednost i zdravlje na radu Kragujevac Agencija TOP Prevent

  • Adresa Ul. Miloja Pavlovića br 2b (lamela I)
    Kragujevac
    Šumadija
    Srbija

Postavi komentar