EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Aldox-Alu ograde i gelenderi

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet !

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Aldox-Alu ograde i gelenderi

Mi smo tim na koji se možete osloniti

Veliki izbor najkvalitetnijih aluminijumskih gelendera i ograda, uz naše višegodisnje iskustvo u montiranju i ugradnji istih, garancija su Vašeg zadovoljstva.

Bilo da je reč o unutrašnjim ili spoljašnjim ogradama, terasama i gelenderima, montaža je predviđena za sve visine i namene, za ekskluzivne poslovne i kvalitetne stambene objekte, enterijere i eksterijere.

 

Dobro dizajnirana aluminijumska ograda i kapija predstavljaju najbolji način da personalizujete dom. Iako neka već gotova rešenja koja se nude na tržištu mogu da zadovolje, najbolje je kada se ograda projektuje u skladu sa konkretnim uslovima i Vašim željama da bi postigli baš onakav izgled kakav ste zamislili, a trajnost ograde postiže se izborom materijala. Naša firma Aldox Vam pruža veliki izbor najkvalitetnijih aluminijumskih gelendera i ograda, uz višegodisnje iskustvo u montiranju i ugradnji istih.

 

 

Izradjujemo po vasim zeljama i od najpostojanijeg aluminijuma, koji odoleva svim vremenskim uslovima. Iste proizvode ugrađujemo i garantujemo njihovu postojanost i kvalitet.

Cene ograda kreću od 40 EUR po dužnom metru, uz garanciju postojanosti i kvaliteta, pri čemu naša ponuda uključuje eloksirane elemenate i profile (10 do 20 mikrona), sa debljinom zida materijala od 2.5 mm, u varijantama kao što su:

  • Profili srebrne boje, tzv. „VISOKI SJAJ“

  • Tip INOX – tamno siva boja

  • Profili ZLATNE boje

  • Široka paleta dekora DRVETA, koju često možete naći u kombinaciji sa zlatnim i srebrnim elementima

  • • Profili u CRNOJ boji, uz moguće različite kombinacije sa zlatnim i srebrnim elementima.

Posetite galeriju i uverite se u zadovoljstvo velikog broja naših mušterija.

www.alu-gelenderi.com

  • Adresa Jovana Tomića, 34000 Kragujevac , Srbija

Postavi komentar