EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

ALULINE – Alu i Pvc stolarija, segmentna, industrijska, rolo vrata

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

ALULINE – Alu i Pvc stolarija, segmentna, industrijska, rolo vrata

Kompanija Aluline je mlada firma na tržištu Beograda i cele Srbije, osnovana oktobra 2015. godine, što ne znači da smo i neiskusni u ovom poslu, naprotiv. Osnivač naše kompanije je g-din Zoran Vukas. Svoje dugogodišnje iskustvo koje je stečeno radeći za druge firme sada je ujedinjeno u porodičnu firmu koja ima takvu poslovnu filozofiju da je zadovoljan klijent naše najveće priznanje i podstrek da radimo još više i još bolje.

 

Naša firma ima širok asortiman svih tipova vrata, gde visok kvalitet glavna odlika naših proizvoda po prihvatljivim cenama za naše sadašnje i buduće klijente. Profesionalni odnosom prema našim klijentima gradimo mrežu zadovoljnih kupaca.

Фотографија корисника Aluline Ð¤Ð¾Ñ‚ографија корисника Aluline

Фотографија корисника Aluline Ð¤Ð¾Ñ‚ографија корисника Aluline

Aluline u svojoj ponudi ima: garažna vrata, industrijska vrata, sigurnosna vrata i protivpožarna vrata, kućna ulazna i sobna vrata, automatska za sve vrste dvorišnih i garažnih vrata.

 

Bilo da ste u fazi planiranja ugradnje vrata i prozora ili trebate samo stručni savet kod kupovine novih, ili pak imate nestandardni otvor na garaži ili kući gde želite idealno rešenje pozovite nas. Naš stručan tim će vam rado izaći u susret i pomoći vam. Ugradnju za naša garažna vrata obavlja isključivo profesionalno obučavana ekipa i za tu delatnost školovana.

 

Zahvaljujući najsavremenijim mašinama koje posedujemo možemo da udovoljimo vašim zahtevima u veoma kratkom vremenskom roku. Vaše je samo da nas kontaktirate, a naše mogućnosti će vaše želje pretvoriti u javu.

  • Adresa Novosadska br. 69a
    Beograd, Batajnica

Postavi komentar