EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Bravarska radionica MTL Prodanović

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Bravarska radionica MTL Prodanović

Bravarska radionica u Beogradu – MTL Prodanović, nudi sve vrste građevinskih i bravarskih usluga i bavi se izradom kapija, metalnih hala, gelendera, stepenica i metalnih konstrukcija. Vrlo uspešno poslujemo više godina na Vaše zadovoljstvo, svojom stručnošću, brzinom i kalitetnim radom.

Usluge:
– bravarski radovi
– izrada gelendera ( kovani, ALU i klasični )
– izrada kapija
– izrada nadstrešnica
– izrada metalnih stepeništa
– izrada rešetki
– izrada metalnih konstrukcija
– metalne hale
– metalna galanterija
– kovano gvožđe
– građevinska bravarija

 

Kovane, kao i kapije običnijih oblika su deo naše standardne proizvodnje. Najveći deo naših kapija proizvodimo od kovanih elemenata, koje sami kujemo u našoj radionici, te dizajniramo veliki broj oblika i mustri. U ponudi naših kapija radimo i cinkovanje, kako bi kapije trajale dugi niz godina.

 

Možemo se pohvaliti velikim brojem nadstrešnica koje smo uradili, čak i na veoma ne pristupačnim mestima i velikim visinama ali i zaštitnih rešetki kao i sigurnosnih vrata koji spadaju u standardnu zaštitnu opremu koju prouzvodi naša radionica.

Nudimo vam izradu i montažu kružnih i kvadratnih stepeništa za spoljašnju ili unutrašnju upotrebu, kao i izradu metalnih gazišta, rukohvata za stepeništa i metalnih penjalica, odnosno merdevina.

 

Takođe, bavimo se i kvalitetnom izradom terasnih ograda koje su neizbežni deo svake terase, mi ćemo ih za vas lepo dizajnirati i kvalitetno i brzo izraditi kako bi krasili izgled Vašeg doma, baš onako kako ste i zamišljali.

Dakle, sa ponosom ističemo da gotovo sve što se na ili u nekom objektu izrađuje metala, kovanog gvožđa… mi možemo napraviti! Naši proizvodi već godinama pronalaze svoju primenu u mnogim domovima, dvorištima i poslovnim prostorima. Sama činjenica da nam se stari klijenti iznova vraćaju radi poslovne saradnje, govori mnogo o tome koliko poverenje nam ukazuju.

 

Neki od zadovoljnih klijenata sa kojima smo do sada sarađivali su SCB d.o.o., Art Lift d.o.o., SUR Kompromis bašta, SGZR Kolor, A.V.E. Biro invest d.o.o., Alura invest, AS invest, Nikolić gradnja, SPA centar Miami i mnogi drugi.

 

  • Osoba LJUBINKO PRODANOVIĆ
  • Adresa LJUBIŠE MIODRAGOVIĆA 38 V,
    Beograd (Zvezdara)

Postavi komentar