EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish
Girl in a jacket

Moleraj i adaptacija u Beogradu, Srbiji i inostranstvu – Dr Bauhaus 1. Ukoliko su Vam potrebne usluge moleraja i kompletne adaptacije stana, vrlo profesionalno i pedantno obavljamo za Vas po povoljnim cenama. Usluge koje Vam nudimo:
– molerski radovi
– molerske usluge
– krečenje
– gletovanje
– gipsani radovi
– adaptacija poslovnog prostora
– kompletne adaptacije stana
– renoviranje stana
– renoviranje kuće
– renoviranje lokala
– adaptacija kupatila

Firma Dr Bauhaus 1 izvodi kompletne molerske radove na objektima različite namene, uz upotrebu najkvalitetnijh materijala i boja. Naš rad karakteriše pedatnost, preciznost i stručnost, a sa ciljem da Vas poštedimo glavobolje koju izaziva sama pomisao na nered nakon završenog moleraja.

Posebnu pažnju posvećujemo zaštiti prostora kako ne bismo ostavili nered nakon završenih radova. U zavisnosti od vrste radova koje planirate da izvedete, vrlo rado ćemo Vam ponuditi sve neophodne savete prilikom izbora adekvatnog materijala i boja koje imaju važnu ulogu u životu ljudi.

Pored molerajskih radova koji su specijalnost naše firme, nudimo i sve druge vrste radova u građevinarstvu sa željom da stvorimo prostor iz Vaših snova. Adaptacija stanova predstavlja složen proces koji se sastoji iz nekoliko faza i može dosta dugo da traje. Zato, je na Vama samo da nam prenesete Vaše želje i ideje, a na nama je da se maksimalno potrudimo da ih ispoštujemo i ostvarimo.

Renoviranje stana može da bude veliki problem ukoliko nemate stručne ljude koji će sve poslove obaviti profesionalno, čisto i u najkraćem mogućem roku, i zato Vam mi stojimo na usluzi. Iskustvo našeg tima, kvalitet i brzina izvođenja radova, otvorenost za razne dogovore, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata naša su najbolja preporuka.

  • Adresa Beograd, Srbija

Postavi komentar