EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Drvena stolarija Kruševac – KUĆA HUMANA

MI OBLIKUJEMO PRIRODU ZA VAS!

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Drvena stolarija Kruševac – KUĆA HUMANA

KUĆA HUMANA – proizvodnja građevinske stolarije od drveta kao i projektovanje i izrada svih vrsta enterijera, nameštaja i elemenata od masiva, iverice i medijapana.

 

Poslovi koje obavlja KUĆA HUMANA doo su:
•    proizvodnja građevinske stolarije od drveta,
•    projektovanje i izrada svih vrsta enterijera (projektovanje kuća, projektovanje stana, projektovanje poslovnog prostora, projektovanje i izrada kuhinje), izrada nameštaja i izrada elemenata od masiva, iverice i medijapana.
U sklopu firme imamo stručan tim sastavljen od inženjera i projektanata čiji je zadatak da idejno i tehnički reše sve zahteve naših kupaca. U firmi se strogo poštuje lanac predaje inormacija, hodogrami i kontrola kvaliteta, tako je mogućnost bilo koje greške svedena na najmanju moguću meru.

 

Kao kolektiv smo uvek usmereni ka novim rešenjima i novim idejama u proizvodnji što nam omogućava veliku fleksibilnost i elastičnost u radu. Smatramo da nam takav pristup poslu daje prednost na tržištu, a da je naša posvećenost detaljima ono što nas izdvaja u oštroj konkurenciji.

Naš standardni proizvodni program se sastoji od izrade sobnih vrata i na tom polju smo u mogućnosti da ponudimo veliki izbor materijala, oblika i vrsta završne obrade. Osim toga, nudimo i vrata sa specijalnim zahtevima kupaca, kao što su sigurnosna vrata ili vrata sa posebnom zvučnom izolacijom.

 

U standardnom programu se nalaze medijapan vrata, dupla furnirana klateća vrata, furnirana hrastova vrata, furnirana vrata od belog hrasta, zastakljena furnirana vrata od beljenog hrasta, Craft Master vrata sa staklom, dupla klateca vrata od medijapana sa otvorom za staklo, poluzastakljena vrata od medijapana, vrata od medijapana sa kanalurama, vrata od medijapana sa nadsvetlom, vrata od medijapana sa polukruznim otvorima za staklo, vrata od medijapana sa prohromskim lajsnama, vrata od medijapana sa staklom, vrata od medijapana standard bela i mnoga druga.

 

Neke od kuhinja koje smo radili za naše klijente su: kuhinja od matrix iverice, kuhinja od medijapana sa kanalurama i mat bojom, kuhinje u visokom sjaju itd…

Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvaliteta i dobre cene, obratite nam se sa poverenjem.

Drvena stolarija Kruševac – KUĆA HUMANA

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 62 55 20 66; +381 37 402 320;
+381 69 624 808
email : [email protected]

  • Adresa Železnička 78
    37000 Kruševac
    Srbija

Postavi komentar