EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish
Girl in a jacket

Mašinsko malterisanje u Beogradu – Eko Color Gradnja, na efikasan način i u skladu sa sklopljenim dogovorom radi:
– mašinsko malterisanje zidova
– mašinsko malterisanje plafona
– mašinsko malterisanje fasade
– mašinsko malterisanje kuća
– gletovanje zidova
– molerski radovi (moleraj)
– ravnajući sloj
– zidanje kuća
– PISMENA GARANCIJA od 10 godina na izvedene radove

Jedan od najboljih, odnosno najefikasnijih načina malterisanja zidova, fasade, plafona,… jeste upravo pomoću mašinskog malterisanja. Neke od brojnih prednosti jesu brzina završenog posla, preciznost, lakoća, kvalitet omalterisanih površina, pa samim tim i niži troškovi za radnike koji će celokupan posao izvršiti.

Osim mašinskog malterisanja, u okviru naše firme Eko Color Gradnja radimo i gletovanje zidova, ravnajući sloj, molerske radove, kao i kompletno zidanje kuće. Najvažnije od svega je što na sve izvedene radove od strane naše firme dajemo pismenu GARANCIJU od punih 10 godina, tako da Vam ova informacija dosta govori o kvalitetu naših usluga.

Posedujemo vrhunske, ispravne i nove mašine za malterisanje, kao i obučene radnike za obavljanje ove vrste posla. Takođe, dugogodišnje iskustvo u radu omogućilo nam je veliku preciznost, brzinu i rutinu koja je potrebna da bi se celokupan posao uradio u dogovorenom vremenskom roku i profesionalno.

Ako planirate zidanje kuće, potrebni su Vam majstori za gletovanje, moleraj ili radove želite da olakšate sa mašinskim malterisanjem – pozovite nas!

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 -
  • Adresa Zanatlijska bb ,Arandjelovac , Srbija

Postavi komentar