EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

GORDEX DOO – Čačak

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

GORDEX DOO – Čačak

DOO GORDEX osnovana davne 1992. godine je firma koja je uspela da iz prvobitne ideje malog porodičnog biznisa stvori komapniju koja se pozicionirala na tržištu i uspešno posluje u tri privredne oblasti:

  • Osnovna delatnost naše firme je Distribucija industrijskih hemikalija sa akcentom na sredstvima za održavanje voda, kao i kompletnoj opremi za održavanje komercijalnih i kućnih bazena

  • Od 2000. godine proširili smo poslovanje na projektovanje, proizvodnju i ugradnju PVC I aluminijumske stolarije

  • Naša najmlađa grana firme bavi se domaćim i međunarodnim transportom robe kombi vozilima

 

Visoki nivo profesionalnosti koji posedujemo i uslugama koje pružamo u oblastima poslovanja rezultat su kombinacije hrabrosti za realizovanje naših ideja i vizija sa jedne strane i osluškivanje vaših potreba sa druge.

BAŠ SVE ZA BAZENE

Kao što sam naslov kaže, u našoj ponudi mozete pronaći apsolutno sve što Vam je potrebno za Vaš bazen da voda u njemu bude čista i prozirna, veličina je nebitna-od malih, gumenih bazena za decu do onih olimpijskih dimenzija koji služe u komercijalne svrhe.

U ponudi imamo sve hemikalije potrebne za održavanje voda:

  • sredstva za dezinfekiju hlorom

  • algicide

  • hemikalije za regulisanje PH vrednosti vode

  • flukulante

Kod nas takođe možete naći aparate za određivanje nivoa hlora u vodi, PH vrednosti, filtere, pumpe, usisivače za dno i stranice bazena, termometre, grejače i mnogo druge opreme koja užitak u bazenima čini potpunim.

 

Sa ponosom ističemo da već dugi niz godina sarađujemo sa većinom gradskih i privatnih komercijalnih bazena i akvaparkova u zapadnoj Srbiji i što doprinosimo da vode u kojima se kupaju naši građani budu higijenski ispravne.

Takođe, možemo da se pohvalimo i podatkom da su našim sredstvima održavani bazeni u Beogradskoj arena u kojoj se održalo Evropsko prvenstvo u vaterpolu 2016. na kojem je reprezentacija Srbije osvojila zlatnu medalju.

Od 2017. smo postali distributeri mađarske kompanije Aqua Shop kft., jednog od lidera u regionu kada je oprema za bazene u pitanju.

Ukoliko imate bazen ili planirate da napravite jedan, stojimo vam na usluzi za sve što vam treba, kontaktirajte nas.

U galeriji možete pogledati deo naših višegodišnjih, kao i nekih novih partnera.

PVC I ALU STOLARIJA

Od 2000. godine smo proširili svoje poslovanje na projektovanje, proizvodnju i ugradnju PVC i aluminijumske stolarije.

U proizvodnji koristimo prvoklasne profile renomiranih proizvođača kao što su REHAU, ALUMIL, HAMMER. O odnosu kvaliteta i cene proizvoda koje nudimo najbolje oslikava činjenica da smo stolariju proizvodili i montirali u više od 15 evropskih zemalja.

 

Dovoljno je da imate ideju kako želite da izgleda vaš novi prozor, vrata, izlog ili terasa i da nas kontaktirate, za ostalo ćemo se mi pobrinuti.

TRANSPORT

Najmlađa delatnost kojom se DOO GORDEX bavi je uslužni unutrašnji i međunarodni transport robe. U našoj mladoj floti koja nema vozilo godine proizvodnje starije od 2016. raspolažemo sa 4 kombi vozila sa ceradom, zapremine 21m3 do 1 tone nosivosti.

 

Naša vozila su do sada bila u većini zemalja kontinentalnog dela Evrope, tako da ukoliko imate potrebe za transportom komercijalne robe ili selidbom stvari, slobodno nas kontaktirate, stojimo Vam na usluzi.

Odgovornost, efikasnost naših dispečera i vozača čini da Vaša roba bezbedno i u što kraćem roku stigne gde treba.

 

GORDEX DOO – Čačak

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 32 543 21 00; +381 63 613 172;
+381 63 483 211
email : [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 13:00 Zatvoreno
  • Adresa Trnava bb, 32000 Čačak, Srbija

Postavi komentar