EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Gradjevinski radovi Grading Kisač

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Gradjevinski radovi Grading Kisač

Preduzeće DOO “GRADING” ZA GRAĐEVINARSTVO, TRGOVINU I USLUGE, Narodne Revolucije 15 A, Bački Petrovac, osnovano je u Januaru 2000. godine čiji je osnivač dipl.ing.građ. Juraj Privizer.
Firma se bavi proizvodnjom betonske galanterije i građevinskim uslugama ( izvođenje ) u oblasti visokogradnje i radovima na postavljanju i ugradnji svojih proizvoda. Firma proizvodi betonsku galanteriju, betonske cevi i betonske blokove, različitih dimenzija oblika i boja.


Danas DOO “GRADING” ima dva pogona u kojima se obavlja proizvodnja betonske galanterije po vibro-presovanoj tehnologiji.
Firma trenutno ima 16 zaposlenih radnika raspoređenih u proizvodnji betonske galanterije, transportu ( sirovina i gotovih proizvoda ), na održavanju i negovanju, skladištenju, čuvanju proizvoda, kontroli kvaliteta i komercijalno-administrativnim poslovima.

Oprema koju preduzeće koristi u procesu proizvodnje: Vibro presa VP-1000, mašina za proizvodnju cevi C-600, mašina za proizvodnju betonskih blokova VP-4.
Proizvođač opreme: SMR”METALIKA” Sopot.
Firma DOO “GRADING” uradila je projekte i elaborate na zaštiti uticaja životne sredine. Proizvodni program organizacije našao je primenu u oblasti izgradnje ekonomskih objekata
( blokovi, ventilacioni blokovi ), za popločavanje i oivičavanje staza, prilaza, parkinga ( kocke raznih dimenzija i oblika, ivičnjaci ), za propuste, atmosfersku kanalizaciju ( cevi, šahte ).

Osnovni cilj je da kupcima obezbedimo savremen i pouzdan proizvod i uslugu, isporučenu u skladu sa specifikacijama, odobrenim zahtevima kupaca i koji u potpunosti ispunjavaju svoju funkciju.
Takođe raspolažemo mehanizacijom koja je potrebna za kvalitetno izvođenje radova u građevinskoj visokogradnji i niskogradnji, grubi građevinski radovi kao i završni radovi u građevinarstvu.

Delatnost visokogradnje je izgradnja stambeno – poslovnih poslovnih, industrijskih, komercijalnih i sportskih objekata kao i izvođenje radova rekonstrukcije i adaptacije objekata.

Delatnost niskogradnje:
-stručna, iskusna radna snaga sa savremenom mehanizacijom za izvođenje građevinskih radova.

-Projekti:
-Opština Bački Petrovac ( MZ Kulpin, MZ Gložan i MZ Bački Petrovac )
-Direkcija za izgradnju Opštine Bački Petrovac
-DP „Novi Sad-Gas“ Novi Sad
-VDP „Dunav“ Bačka Palanka

Gradjevinski radovi Grading Kisač

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 63 546 698; +381 63 516 940;
+381 21 829 005

email: [email protected]

Postavi komentar