EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Iznajmljivanje viljuškara Beograd – Iznajmljivanje viljuškara u Beogradu

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Iznajmljivanje viljuškara Beograd – Iznajmljivanje viljuškara u Beogradu

Iznajmljivanje viljuškara u Beogradu vršimo za sve vrste viljuškara odnosno za različite potrebe koje možete imati bilo gde u Srbiji. Kada je u pitanju iznajmljivanje viljuškara cena može varirati od Vaših potreba, dužine trajanja najma i drugih faktora, a pored toga što iznajmljujemo viljuškare, postoji mogućnost kupovine polovnih i novih viljuškara ako su vam neophodni na duži period. Pogledajte koje tipove viljuškara imamo i pošaljite upit sa potrebnim specifikacijama, a naš stručni tim će Vam se javiti!

Iznajmljujemo sve tipove viljuškara na celoj teritoriji Beograda. U svojoj ponudi posedujemo nove i polovne viljuškare koji su dostupni za iznajmljivanje na kraći ili duži period. Kod nas postoji opcija iznajmljivanja novog ili polovnog viljuškara na vremenski period od pola godine do godinu dana. Takođe, nove i polovne viljuškare možete iznajmiti i na dnevnoj bazi, odnosno po satu. Iznajmljivanje viljuškara vršimo za sve tipove: od dizel viljuškara, preko plinskih viljuškara do električnih viljuškara.

Najam viljuškara možete izvršiti na jedan dan i na pet godina, u zavisnosti od Vašeg poslovnog modela ili tekućeg zahteva. Takođe nudimo iznajmljivanje viljuškara za redovne godišnje sezonske poslove, odnosno sezonsko iznajmljivanje viljuškara kada posla ima najviše. Uz flotu viljuškara svih tipova i namena, u svakom trenutku možemo da ponudimo nešto što odgovara svakoj Vašoj potrebi, za rad u zatvorenom i na otvorenom.

Nudimo kompletan asortiman viljuškara za kratkoročni zakup (od jednog dana na gore). Sa brzom isporukom širom zemlje iz naše ponude viljuškara, što god da podižete ili premeštate, imamo za Vam pravi viljuškar. Naši viljuškari su opremljeni po najvišim standardima sa prosekom starosti ispod 24 meseca. U ponudi takođe imamo i nove viljuškare koji Vam donose veću pouzdanost i maksimalno vreme rada – i to sve po konkurentnim cenama.

Iznajmljivanje viljuškara Beograd – Iznajmljivanje viljuškara u Beogradu

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 
email : 

  • Adresa Beograd, Srbija

Postavi komentar