EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

La Finestra PVC stolarija

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Preduzeće La Finestra Beograd bavi se proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije jednog od vodećih brendova u Evropi, francusko-italijanske korporacije ALPHACAN. Pored prozora i vrata vrhunskog kvaliteta, u našoj ponudi nalaze se aluminijumske i plastične roletne, trakaste zavese, rolo garažna i harmonika vrata.

Kompanija ALPHACAN Grupa prisutna je širom Evrope, sa svojim proizvodnim pogonima u Francuskoj, Italiji, Nemačkoj, Holandiji i Hrvatskoj. Zahvaljujući inovativnom pristupu u proizvodnji koji obuhvata korišćenje moderne tehnologije i visoko kvalitetnih sirovina, sve ALPHACAN proizvode karakteriše vrhunski kvalitet, kao i moderan i funkcionalan dizajn.

La Finestra Beograd iz svog bogatog asortimana proizvoda izdvaja:

  • – PVC prozore (jednokrilne i dvokrilne) i PVC balkonska vrata

  • – Roletne – aluminijumske (termoaluminijumska kutija sa ALU zastorom) i plastične

  • (PVC kutija sa PVC zastorom)

  • – Trakaste zavese

  • – Harmonika vrata

  • – Rolo garažna vrata

La Finestra PVC stolarija izrađuje se od najkvalitetnijih 6-komornih profila (ravno i zaobljeno krilo) koji zadovoljavaju visoke evropske standarde. Naši stručnjaci veliku pažnju posvećuju dizajnu i svakom pojedinačnom detalju proizvoda, što garantuje vrhunski izgled i visoki kvalitet proizvoda. PVC stolarija iz naše proizvodnje svojim savršenim dihtovanjem sprečava gubitak električne energije, bilo za grejanje ili hlađenje, smanjuje nivo buke, ali i stvara prijatan ambijent, jer se naši proizvodi lako održavaju i imaju dug vek trajanja.

Pored najkvalitetnije stolarije, u našoj ponudi nalaze se roletne koje će Vam pružiti maksimalnu zaštitu od niskih i visokih temperatura, buke, nepoželjnih pogleda i provalnika. U našoj ponudi nalaze se različiti modeli i konstrukcije pogodne za ugradnju pri novogradnji, kao i pri renoviranju. Kutija i profili za roletne napravljeni su od najkvalitetnijih PVC i ALU materijala, otpornim na udarce i vremenske nepogode, što garantuje visok nivo stabilnosti i izdržljivosti pri ekstremnim opterećenjima.

La Finestra PVC stolarija – najlepši ukras Vašeg stambenog i poslovnog prostora

Vrhunski 6-komorni PVC profili vodećeg francuskog proizvođača ALPHACAN

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 -
  • Adresa Jurija Gagarina 269/5, Novi Beograd

Postavi komentar