EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

LEGI SISTEM – Profesionalni ogradni sistemi

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

LEGI SISTEM – Profesionalni ogradni sistemi

Matična kompanija LEGI GmBH je osnovana 1949. godine u Moersu, u Nemačkoj. Potvrđena višedecenijskim uspešnim poslovanjem na području Evropske Unije LEGI GmBH otvara 2005. godine predstavništvo u Beogradu pod imenom LEGI SGS d.o.o. koja postaje zastupnik za zemlje regiona: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Bugarsku, Rumuniju, a najvišim delom poslovanje obavlja na području Srbije.

Naš širok asortiman čine proizvodi od specijalno obrađenog metala: ograde (plastificirane ograde, pocinkovane ograde…),kapije, pergole, paviljoni, lukovi, gabioni, parkirne rampe, jarboli, gazišta, kao i razne vrste žice i žičani proizvodi sa upotrebom u građevinarstvu.

LEGI ogradni sistemi nalaze široku primenu u ograđivanju različitih eksterijera kao što su privatna domaćinstva, industrijski objekti, javna infrastruktura, parkovi, posedi od velike važnosti, poljoprivredna dobra.

Posetite nas i uverite se zašto su naše plastificirane ograde jedne od najboljih na tržištu.

Zašto LEGI?

Svi naši proizvodi su visoko funkcionalni, ekonomični, elegantni i jednostavni za montažu. Jedinstvenost LEGI poslovanja je u profesionalnoj usluzi, specijalnoj tehnologiji i dugogodišnjoj garanciji na naše visoko kvalitetne proizvode (od 10 do 20 godina).

Tehnologija

Svi LEGI proizvodi su toplo pocinkovani, sistemom potapanja, prema DIN EN ISO 1461 normi, i po želji plastificirani (zaštita nijanse boje od UV zračenja). Sistem potapanja je proces koji obezbeđuje potpunu prekrivenost materijala zaštitom, odnosno cinkom, što je naročito važno kada se radi o vezanim delovima žica na rešetkama (odnosno varovima).

Plastificirani sloj daje našim elementima sjaj, glatkoću i estetski lep izgled. Ovom specijalno razvijenom i patentiranom obradom metala se obezbeđuje dug vek naših proizvoda bez dodatnih troškova za održavanje. Ukoliko su zahtevi u smislu zaštite od korozije skromniji možemo da ponudimo i elemente koji su površinski zaštićeni procesom galvanizacije prema normi DIN 50961 i DIN EN 10142 i dodatno plastificirani.

Kontrola kvaliteta

Naša kompanija vidi dugoročnost uspešnog poslovanja u ostvarivanju visokog kvaliteta svojih proizvoda i korišćenju najsavremenije tehnologije.

    
 • LEGI PROIZVODI
  Tamo gde dosadašnji ogradni sistemi nisu mogli da odgovore na zahteve korisnika, LEGI ograda se dokazala kao stabilna, kvalitetna i ekonomična.
  Velika stabilnost i sigurnost koju pruža ova ograda idu obavezno u paru sa dobrim dizajnom, koji odlikuju horizontalne i vertikalne linije, glatki profilni stubovi bez šiljaka i dodatnih materijala koji ih pričvršćuju.
  Svi krajevi rešetkastih ograda su smešteni unutar stuba, a ne na površini između dva stuba.
 • ZAŠTITA OD KOROZIJE
  Toplo cinkovanje po standardu DIN EN ISO 1461, kombinovano sa dodatnim plastificiranjem, takozvanim  elektrostatičkim lakiranjem, nudi optimalnu zaštitu od korozije u standardnim tonovima boja:
  – Močvarno zelena  RAL 6005
  – Čisto bela  RAL 9010
  – Betonska siva  RAL 7023
  – Antracit siva  RAL 7016
 • EKONOMIČNA UPOTREBA  
  Stabilnost i visoka zaštita od korozije postignuta toplim cinkovanjem kombinovano sa dodatnom pripremom za plastifikaciju u različitim bojama, garantuju dug rok upotrebe.
         
 • INDUSTRIJSKI POSEDIZahvaljujući višedecenijskom iskustvu ograđivanja svih vrsta industrijskih objekata, odgovaramo svim zahtevima naših projektanata i investitora,  posebno kad je u pitanju specifičnost terena, tvrdoća tla, prisutnost već eventualno postavljenih ograda, etc. Brza montaža – bez postavljanja betonskog fundamenta omogućava postavljanje i do 100 metara ograde dnevno. Kombinovanjem različitih stubova, debljina žice ograde i različite vrste zaštite, zavisno od zahteva koji objekat nalaže, u stanju smo da uvek prilagodimo odnos cene i kvaliteta naših ogradnih sistema.Bitno je napomenuti da se svi LEGI ogradni sistemi mogu montiraju i bez plastifikacije tj. samo u toplo cinkovanom stanju, a da zaštita od korozije bude garantovana. Plastifikacija se može dodati , ali ne toliko kao zaštita, već ima više estetski karakter.
         
 • PRIVATNI POSEDI
  Privatna gazdinstva kao i sve druge vrste objekata imaju nesumnjivu potrebu da se kvalitetno ograde i da se time fizički zaštiti imovina. Naša tri tipa ukrasnih ograda omogućavaju pored klasika jednu fenomenalnu kombinaciju mogućnosti ogradjivanja kuća, stambenih zgrada i svih ostalih vrsta objekata.
 • ZELENE ALEJE
  Ovim proizvodom želimo da animiramo i probudimo kreativnost projektanata i arhitakata koji se bave pejzažnom arhitekturom i uređenjem eksterijera bilo koje vrste objekta.
  Naš program LEGI FLOR  omogućuje neograničenu kreativnost u stvaranju različitih nosača biljaka, pergola, paviljona, etc.
 • GRADSKI PUTEVI
  Visoka stabilnost i čvrstoća naše ograde našla je primenu u ograđivanju puteva, kao jedna vrsta transparentnog branika i kao fizička prepreka, koja onemogućava  prelaženje preko frekventnih saobraćajnica.
  Tri su bitna aspekta naših ogradnih sistema u ovom segmentu:
  – Visoka stabilnost, preko 550 N/mm2.
  – Brza demontaža i nova montaža – bez varenja, kod eventalnog oštećenja udarcem  vozila.
  – Zadržava dugo sjaj i čistoću /zahvaljujući plastifickaciji / nasuprot vremenskim uslovima.
         
 • SPORSTKI TERENI
  Jedno od težišta LEGI proizvoda je ograđivanje fudbalskih, teniskih i drugih sportskih terena i stadiona.
  Veliki broj prvoligaških stadiona u Nemačkoj ograđen kao spolja tako i iznutra sa našim proizvoda.
  Posebno smo ponosni na zadnje referente objekte kao što su Alianz arena u Minhenu i Daimler stadion u Štutgartu.
         
 • Specifičnost LEGI konstrukcije je u tome da se rešetke na stub montiraju „jedna preko druge“, što ogradi daje maksimalnu stabilnost i sigurnost. Ovim je olakšana i montaža, jer je kod postavljanja stubova dozvoljena tolerancija od R-fit stub sa R-L-rešetkom + – 5 centimetara.
 • Kontinuirano istraživanje i razvoj, moderna proizvodnja, visoki tehnički know-how i inovativni, patentirani proizvodi su parametri cenjenog kvaliteta LEGI – rešetkastih sistema.
 • 2005. godine LEGI otvara distributivni centar LEGI-SGS d.o.o. u Beogradu, koji raspolaže sa širokim asortimanom proizvoda na našem magacinskom prostoru.
         
VARIO Kapije

 • MEHANIČKE
  – jednokrilna
  – dvokrilna
  – trokrilna
 • AUTOMATSKE
  – klizne po šini
  – samonosive
 • Otvaranje s leva, s desna, ka spolja ili ka unutra, Vario Kapija može sve!
  Dajte sebi vremena da se odlučite u kojem pravcu treba da se otvara kapija. Vario-Kapija je tako konstruisana da se pravac otvaranja kapije definiše tek tokom montaže kapije. Takođe se može promeniti pravac otvaranja krila kapije na levo ili na desno kod već montiranih kapija.
  Stub Vario Kapije može da se pozicionira i levo i desno, a krila kapije mogu da se otvaraju na desno i levo, prema napred i prema unutra.
  To znači da se kupac treba  odlučiti tek pred montažu, a LEGI specijalizovane prodavnice uvek imaju odgovarajuću kapiju na skladištu.
         
 • OGRADE
    – LEGI r-fit
  – LEGI r-fil
  – LEGI r-pur
  – LEGI ukrasna
  – LEGI sport
         

 • Adresa Novo naselje 10, Rušanj
  11000 Beograd

Postavi komentar