EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Maticol Decor Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Maticol Decor Beograd

Molersko – gipsarski radovi u Beogradu – Maticol doo, za Vas izvršava sve željene i potrebne radove i promene u Vašem stanu, lokalu ili kancelariji. Usluge koje pružamo su:
– krečenje
– molerski radovi
– gipsane obloge
– gipsarski radovi
– dekoracija prostora
– sređivanje prostorija
– PVC stolarija
– montaža prozora
– montaža vrata
– dubinsko pranje nameštaja
– dubinsko pranje automobila
– održavanje higijene prostorija
– pranje kancelarija

 

Kada se odlučite za kompletno renoviranje svog doma ili neke manje adaptacije i sređivanje, potreban Vam je pouzdan tim majstora koji će taj posao obaviti na pravi način, bez mnogo buke i odlaganja završetka radova.

Tada možete pozvati nas! Naša firma Maticol bavi se molerskim, farbarskim i gipsarskim radovima koji će Vaš dom učiniti još lepšim i koji će probuditi tople emocije u Vama. Kvalitetno krečimo, radimo moleraj, gipsane obloge i ostale gipsane radove. Takođe, kada dođe vreme za menjanjem stare stolarije koja više ne vrši svoju funkciju, ugrađujemo PVC stolariju i montiramo prozore i vrata.

 

Naš profesionalan tim tokom dugog niza godina je uspešno očistio, oprao i sredio mnoge kancelarije, lokale i stanove, održavao njihovu higijenu kao i izvršio vrhunsko dubinsko pranje nameštaja i enterijera automobila i drugih vozila, pomoću stručnosti u radu i korišćenju savremenih mašina.

 

I dalje se svakodnevno trudimo da opravdamo poverenje mnogobrojnih klijenata koji nas redovno kontaktiraju kada im zatrebaju naše usluge. Trudimo se takođe i da unapređujemo svoj rad pomoću učenja novih tehnika, praćenja najnovijih trendova, kao i odabirom najboljih mašina i alata koji su neizostavni deo naše kvalitetne usluge.putem kojeg možete dobiti sve potrebne informacije i uveriti se u profesionalnost našeg iskusnog tima!
Vaš Maticol doo, Beograd.

  • Osoba Vlada Matic
  • Adresa Gandijeva 87, 11070 Novi Beograd

Postavi komentar