EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Montažne kuće Kuća Mont Ivanjica

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Montažne kuće Kuća Mont Ivanjica

Kuća Mont iz Ivanjice projektuje i proizvodi montažne objekte svih namena. Dobro i funkcionalno rešenje, moderan dizajn i gradnja po savremenim standardima odlike su objekata koje nudimo. Različiti stilovi i veliki izbor modela osmišljeni su da zadovolje funkcionalne i estetske potrebe klijenata. Sa ponosom ističemo da smo jedni od retkih koji zaista projektuju i izgrađuju po Vašim željama. Pored toga bavimo se i proizvodnjom drvenih elemenata. Možemo izraditi sve vrste drvenih elemenata po Vašoj želji i meri.

 

Elementi kuće konstruišu se u zatvorenom prostoru, u kontrolisanim klimatskim uslovima, a zatim dovoze na gradilište, gde se u roku od nekoliko dana sklapaju. Montažna gradnja je brza, precizna, nezavisna od vremenskih uslova, otporna na požare i zemljotrese, a iznad svega energetski efikasna i ekološka. Građevinski materijali koje koristimo imaju pozitivan uticaj na ljude. Zbog svoje energetske efikasnosti, naše kuće doprinose značajnoj uštedi energije i smanjenju troškova. Brza, detaljno isplanirana i precizna gradnja, kontrola troškova i kvalitet stanovanja, razlozi su zbog kojih se sve više ljudi odlučuje za montažne kuće. Zbog svih tih prednosti, ovaj tip gradnje dominantan je u većini razvijenih zemalja i predstavlja trajno rešenje za dug i zdrav život.

 

 

Kuća Mont iz Ivanjice nudi nudi mnogo modela objekata, a svaki od modela odlikuje maksimalna funkcionalnost prostora. Kuća može biti individualno dizajnirana, prilagođena potrebama klijenta. Želje klijenata su naše osnovne smernice, čime omogućavamo kupcu optimalno zadovoljstvo. Kroz svoje poslovanje, stalno težimo inovacijama, pratimo razvoj na području montažne gradnje, trendova u arhitekturi i ekologije.

 

Verujemo da ćete u našoj ponudi izabrati idealan dom za Vas i Vašu porodicu.

  • Adresa Druge Proleterske 58, Ivanjica
    Srbija

Postavi komentar