EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Pvc Alu Stolarija Pro Mont Beograd

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Pvc Alu Stolarija Pro Mont Beograd

Nalazimo se u Beogradu i već dugi niz godina poslujemo na našim prostorima, kako u segmentima Pvc stolarije a tako i Aluminijumske stolarije. Dugogodišnje iskustvo i zadovoljni klijenti su najbolja preporuka o kvalitetu naših proizvoda koji imaju desetogodišnju garanciju. Naše usluge smo u mogućnosti da ponudimo na teritoriji Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Bavimo se izradom Pvc i Alu stolarije po najnovijim tehnologijama. U našoj ponudi ćete naći veliki broj boja i dezena profila renomiranih proizvođača. Vršimo i proizvodnju alu i pvc roletni, komarnika, trakastih zavesa i venecijanera. Takođe ugrađujemo sigurnosna vrata i garažna vrata sa daljinskim upravljanjem.
Bavimo se i uslužnom proizvodnjom stolarije za distributere, javite nam se!

Naše delatnosti obuhvataju:
Proizvodnja Pvc stolarije od renomiranih proizvođača profila Roloplast i Salamander: petokomorni i šestokomorni profili u kombinaciji sa okovima Roto.

Proizvodnja Aluminijumske stolarije od renomiranog proizvođača profila Alumil i Etem uz okove Stublina čine perfekciju današnje građevine.

Niskoemisiona dvoslojna i troslojna stakla punjena argonom koja smanjuju gubitak toplote za čak 50 – 60%

Alu i Pvc roletne sa i bez dodatne izolacije, komarnike, raznih boja i dezena uz mogućnost automatizacije Basic i Bios motorima na prekidač ili daljinsko upravljanje.

Zastakljivanje terasa, lođa i poslovnih prostorija.

Adaptacije stambenih i poslovnih prostora uz projekat, predračun troškova i poštovanje zadatih rokova.

Ugradnja i održavanje sigurnosnih vrata raznih dezena, boja i nivoa zaštite.

Proizvodnja, ugradnja i održavanje aluminijumskih rolo i segmentnih garažnih vrata sa termoizolacijom i automatikom. Motori renomiranih proizvođača Somfy ili Acm na bravu, prekidač ili daljinsko upravljanje.

Proizvodnja i ugradnja zaštitnih alu i čeličnih roletni za lokale i radnje na bravu ili daljinsko upravljanje sa pogonskim motorima Acm i Somfy.

www.pvcpromont.net

www.pvcmajstor.com

 

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 -
  • Osoba Arnautović Dejan
  • Adresa Veselina Masleše 19, Beograd, Voždovac, Srbija

Postavi komentar