EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

PVC PANELI MAREKO – Prokuplje

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

PVC PANELI MAREKO – Prokuplje

Zanatsko trgovinska radnja Mareko, registrovana je 2006. godine. Bazirana je na dugogodišnjoj stolarskoj tradiciji i proizvodnji drvene stolarije, nameštaja od MDF-a i masiva.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji i praćenju savremenih trendova, uvideli smo brojne prednosti PVC-a, u prozvodnji prozora i vrata u odnosu na sve druge materijale. U odnosu cena – kvalitet PVC nudi najviše pa smo se okrenuli toj proizvodnji.

U toku rada i razgovora sa mnogim kolegama iz PVC i ALU branše, uvideli smo da na našem tržištu nedostaju dekorativni paneli koji se ravnopravno mogu ugrađivati u PVC i ALU stolariju.

 

Osim nekih uvoznih panela naši majstori (i mi u početku) koriste ravne panele, ručno im prosecaju otvore za staklo, lepe gotove aluminijumske kornize – što je dug i mukotrpan proces sa neizvesnim ishodom i ograničavajućim dizajnom.

Uvidevši da nema domaćih proizvođača PVC panela krenuli smo u osvajanje tehnologije, i tako su nastali PVC DEKORATIVNI MAREKO PANELI – koristeći najkvalitetnije materijale i sopstveni dizajn.

 

PVC PANELI MAREKO – Prokuplje

PROIZVODNJA PVC PANELA ZA AL I PVC STOLARIJU

Dimenzije panela su 900 x 1900 x 24 mm, polupanela 450 x 1900 x 24 mm. Sendvič paneli se sastoje iz dve tvrde VEKAPVC ploče d=1.5 mm otporne na UV zračenje, spoljne uticaje, sa ispunom od ekstrudiranog polistirola (stirodur d = 20 mm). Zahvaljujući izuzetno maloj toplotnoj provodnosti PVC-a i stirodura, toplotni faktor je izuzetan od samo 1.1 W/m2K, pa je panel pogodan za sva ulazna vrata i pregradne zidove izrađene od standardnih PVC i Al profila.

PROIZVODNJA PVC STOLARIJE

PVC stolariju radimo po narudžbini, po meri Vaših otvora i po meri vaseg džepa. Vi birate cenu kvalitet i komfor koji pružaju naši prozori od 3, 4 , 5 ILI 6 – KOMORNIH profila, sa MACO ili VHS okovima. Jednostavnost održavanja, odlična termo izolacija, dugotrajnost, kiselo-bazna otpornost i elastičnost – samo su neke od prednosti PVC stolarije i PVC panela u odnosu na druge materijale.

USLUGE CNC DUBOREZA

Budući da posedujemo CNC glodalicu (mašinu vođenu kompjuterom), i sami izrađujemo, modele i šablone, veoma brzo možemo odgovoriti svim zahtevima u pogledu novog dizajna i oblika PVC dekorativnih panela. Možete imati samo svoj model panela, dovoljno je da imate sliku, skicu, crtež ili ideju i saopštite je nama. Za više od 30 naručenih panela, model Vam radimo besplatno!!! Takođe nudimo usluge CNC duboreza na drvetu, medijapanu, PVC-u i aluminijumu, izuzetno pogodno za izradu frontova nameštaja, reljefa u enterijeru i eksterijeru.

PVC PANELI „MAREKO“

  • Adresa Moravska bb
    Prokuplje
    18400
    Srbija

Postavi komentar