EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Sigurnosna vrata ENTER Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Sigurnosna vrata ENTER Beograd

Firma ENTER 10 godina uspešno se bavi prodajom i ugradnjom sigurnosnih i sobnih vrata vrhunskog kvaliteta. Ukoliko među brojnim modelima vrata prilagođenih najrazličitijim potrebama kupaca, ne uspete da pronađete odgovarajući model, postoji mogućnost izrade vrata po meri profesionalno, brzo i povoljno.

 

Učinite Vaš životni ili radni prostor bezbednijim i lepšim uz sigurnosna vrata ENTER. Izrađena od najkvalitetnijih materijala, sa ugrađenim ojačanim šarkama nove generacije i savremenim sistemom zaključavanja, naša vrata predstavljaju najbolji odnos cene i kvaliteta proizvoda. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima, funkcionalnost vrata je zagarantovana dugi niz godina, bez ikakvih deformacija.

 

Naši proizvodi:

ENTER vrata imaju metalni ram debljine od 1, 4 mm do 2 mm, dok debljina plota vrata iznosi od 0, 8 mm do 1 mm, što ih svrstava u red sigurnosnih vrata. To potvrđuje i najsavremenija brava koja se zaključava u sedam fiksnih tačaka i na 5 mesta horizontalno i vertikalno (pokretnih).
Spoljašnjost vrata presvučena je folijama u prirodnoj boji drveta (orah, mahagoni, trešnja… ), koje su bez mirisa, tako da nisu štetne za zdravlje ukućana ili zaposlenih. Unutrašnja ispuna vrata garantuje odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

  

Pored vrata u standardnim dimenzijama, firma ENTER vrši izradu sigurnosnih vrata po meri. U pitanju je domaći proizvod koji predstavlja ručni rad, a izrađuje se od metalne ploče debljine 1, 5 mm, dok je debljina metala na štoku 2 mm. Krilo vrata može biti debljine od 5-7cm. Standardna obloga vrata izrađena je od HDF ploče, dok postoji varijanta sa lux oblogom od furniranog medijapana. Vrata imaju ugrađenu jednu ili dve kasa brave vodećih italijanskih proizvođača Cisa i Mottura.

Sobna vrata ENTER proizvode se od medijapana u više dimenzija krila i štokova koji se mogu štelovati. Osim standardne bele boje, vrata se izrađuju od farbanog medijapana (mapla, chery, mahagony…), što je nešto skuplja varijanta. Enter sobna vrata imaju ugrađene tri agb brodske šarke i agb bravu, kao i diht gumu.

  

Osnovna garancija za ENTER vrata iznosi dve godine, a postoji mogućnost produživanja garancije uz redovan servis i održavanje od strane našeg stručnog ima. Kod nas možete pronaći i veliki izbor opreme za vrata renomiranih svetskih proizvođača, kao što su: brave, cilindri, kvake, špijunke i sl.

Izuzev vrata, firma ENTER bavi se proizvodnjom i ugradnjom stolarije od PVC i ALU profila koji zadovoljavaju najviše standarde u toj oblasti. Izlazak na teren radi merenja i utvrđivanja dimenzija je BESPLATAN. Takođe, u našoj ponudi nalaze se obične i hidromasažne tuš kabine.

 

Odloženo plaćanje čekovima građana na 4 rate. Posebne pogdnosti za investitore. ENTER vrata Mirijevo – najpovoljnija cena i kvalitet!

Sigurnosna vrata ENTER Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 74 36 460; +381 64 12 85 762
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Rableova 17,
      11000 Beograd,
      Srbija

    Postavi komentar