EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Stambeno poslovni objekti FMS KVART Petrovac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Stambeno poslovni objekti FMS KVART Petrovac

Preduzeće za inženjering, trgovinu i usluge, projektovanje i izgradnju FMS Kvart d.o.o. Oreškovica osnovano je 2009. godine sa poslovnom vizijom u čijem su središtu znanje i rad.

 

FMS Kvart d.o.o. u oblasti visokogradnje obavlja usluge planiranja, projektovanja i izgradnje građevinskih objekata, od stambenih i stambeno-poslovnih pa sve do industrijskih objekata. U oblasti niskogradnje obavlja usluge uređenja javnih površina.

 

Delatnosti:

 • izvođenje zemljanih radova, rekonstrukcija terena, platoa, javnih površina,

 • izgradnja i rekonstrukcija stambenih i poslovnih objekata,

 • izgradnja industrijskih objekata,

 • rekonstrukcije javnih ustanova.

 

Takođe radimo i izgradnju i prodaju poslovnih prostora i magacina za firme i preduzeća,a radimo na celoj teritoriji Srbije. Uvek nas možete kontaktirati ako želite povoljan i kvalitetno izgrađen objekat.

 

FMS Kvart d.o.o. danas iza sebe ima veliki broj urađenih projekata i izgrađenih objekata. Iskustvo u projektovanju i izvođenju se meri sa preko 100 000 m2 objekata izgrađenih sopstvenom regulativom.

 

Posedujemo projektni biro i bavimo se investiranjem i izgradnjom poslovno stambenih i apartmanskih objekata kao i kompletnom infrastrukturom.

 

Jednom rečju možemo reći da radimo na principu ključ u ruke, jer imamo i direktnu prodaju stanova po povoljnim cenama, a stanovi su različitih lokacija i kvadrature.

Unutar naše kompanije usavršavaju se postojeće i uvode se nove tehnologije kako bi se ispratili svi svetski trendovi u gradjevinskoj industriji.

 

FMS Kvart d.o.o. prepoznatljiv je po sposobnosti da svakom projektu pristupi sa integritetom i individualno, što u kombinaciji sa izazovnim projektnim zadatakom rezultuje projektovanjem jedinstvenih arhitektonskih rešenja.

 

Stambeno poslovni objekti FMS KVART Petrovac

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 62 228 348; +381 11 420 31 91
email: [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Oreškovica BB,
   12300 Petrovac
   Srbija

  Postavi komentar