EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Stovarište građevinskog materijala Batajnica TRM PROMET

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Stovarište građevinskog materijala Batajnica TRM PROMET

TRM PROMET je firma koja se bavi prodajom gradjevinskog materijala a isto tako i prevozom. Po najpovoljnijim cenama nudimo Vam materijal proverenih proizvođača, sa dugogodišnjom reputacijom.

 

REZANA GRAĐA, OPEKARIJA, SALONIT PLOČE
Naši zaposleni ljubazno će Vas saslušati i posavetovati Vas oko odabira odgovarajućeg tipa i dimenzija opekarije, koja Vam je neophodna za gradnju objekata, i koja će biti po Vašem ukusu. Sarađujemo sa renomirnaim proizvođačima crepa i cigle. Treba Vam i cement? Ne brinite, jer i to možete pronaći kod nas, vrlo povoljno.

Za pokrivanje svih vrsta objekata, kod nas se možete snabdeti salonit pločama, čiji poprečni presek garantuje izdržljivost i veliku nosivost, i koje se ozrađuju bez štetnog azbesta.
Ukoliko planirate izgradnju objekta, nameštaja ili možda pregradu zidova, zanimaće Vas nas širok asortiman suve rezane građe, koju režemo po standardnim dimenzijama, ali i na zahtev kupca izlazimo u susret i režemo, precizno, po traženim merama. Kod nas pronađite građu, štafne 8×5, letve 3×5, daske colare, daske kratice. Možete nabaviti i OSB ploče, veoma pogodne za razne namene u građevinarstvu i uređivanju enterijera, kao i nešto povoljnije rešenje – dasku colaru, ali koja sa sobom nosi rizik oštećivanja od strane raznih štetočina.

 

BRODSKI POD
Iako starinskog izgleda, svoje mesto danas pronalazi u velikom broju savremeno opremljenih prostorija. Seljački, masivni ili brodski pod, zajednički su nazivi za podnu oblogu, koja se uglavnom izrađuje od neke od sledećih vrsta drveta: hrast, orah ili jasen. Na našem stovarištu možete pronaći brodski pod različitih dimenzija: debljine od 15 do 20 mm, širine do 200mm i dužine do 2000mm. Ugradnja je izuzetno jednostavna, i izvodi se uspomoć urezanog nuta i pera.

 

DIMNJACI
Neizostavan deo mnogih domova i prostora je i dimnjak. Dobar dimnjak mora u potpunosti izvršavati svoju funkciju, a to je sprovođenje dima izvan prostorije. Naizostavan je element centralnog grejanja, kao i peći na čvrsto gorivo, i zbog toga je veoma bitno da za svoj dom obezbedite kvalitetan dimnjak kao i sve prateće elemente koje takođe imamo u našoj ponudi, a to su: priključci, plaštovi, obloge, vratanca za dimnjake, rozetne, kape,….

 

U naš kvalitet možete se uveriti vrlo lako! Svako ko se na našem stovarištu barem jednom snabdeo građevinskim materijalom, iznova nam se vraćao i preporučivao nas svojim prijateljima.

Stovarište građevinskog materijala Batajnica TRM PROMET

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 373 32 15; +381 63 601 855
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Kralja Mihaila Zetskog 85a, Batajnica
      11000 Beograd
      Srbija

    Postavi komentar