EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

TEHNI D.O.O. BEOGRAD

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

TEHNI D.O.O. BEOGRAD

“TEHNI SA” je grčka kompanija koja je osnovana 1988. godine i bavi se proizvodnjom aluminijumskih vrata vrhunskog kvaliteta i proizvodnjom repro materijala za izradu stolarije : aluminijumskih i pvc panela, komarnika, obloga za blindirana vrata.

Zahvaljujući stabilnom i konstantnom napretku, kompanija je proširivala svoje aktivnosti pa je otvorila nekoliko novih firmi I podružnica u okruženju. Tako je pored firmi u Bugarskoj, Poljskoj I Nemačkoj, 2003. godine otvorena I firma “TEXNI DOO” u Beogradu.

slika0

Matična firma u Grčkoj (TEHNI SA) raspolaže sa 22.000 metara kvadratnih proizvodnog prostora i situirana je u istočnoj Grčkoj u gradu Xanthi-ju.  Kompletna proizvodnja poseduje najsavremenije linije za obradu pvc i aluminijuma, automatizovana je i opremljena najnovijim CNC i laserskim mašinama koje daju vrhunski kvalitet svih proizvoda, a istovremeno u skladu sa najvišim ekološkim standardima, što potvrđuju i međunarodni sertifikati: ISO 9001, ISO 14001 i ELOT 1801.

Pored toga, TEHNI ima i dve farbare za elektrostatičko farbanje i jednu farbaru za farbanje u imitaciji drveta po „Decoral“ tehnologiji.

Zadnjih nekoliko godina akcenat je stavljen na razvoj aluminijumskih vrata nove generacije. Za vrlo kratko vreme postignut je veliki napredak tako da se sada aluminijumska vrata „TEHNI“ ravnopravno takmiče sa konkurencijom u Nemačkoj, Francuskoj i Saudijskoj Arabiji, za gde su obezbeđeni višegodišnji ugovori za izvoz. Za kvalitet aluminijumskih vrata, a i ostalih proizvoda koji podležu atestiranju, obezbeđeni su atesti iz Nemačke (Rosenheim) i Francuske (CSTB).

Vodeći položaj na tržištu u Jugoistočnoj Evropi kompanija je postigla zahvaljujući raznovrsnoj paleti proizvoda u svojoj ponudi, vrhunskom kvalitetu I konkurentnim cenama, kao I stalnim nastojanjem da obezbedi najbolju moguću uslugu za vise od 1.500 klijenata. Trenutno se izvozi u više od 40 zemalja sveta na 5 kontinenata.

Kćerka firma u Beogradu “TEXNI DOO” bavi se prvenstveno proizvodnjom aluminijumskih i pvc panela i svih vrsta komarnika. Kompletna proizvodnja se odvija po tehnološkim normama grčke kompanije i od materijala koji su uglavnom dovezeni od grčke firme tako da je kvalitet proizvoda na istom nivou kao i grčki.

slika1

Pored proizvodnje, TEHNI-BEOGRAD se bavi i uvozom i distribucijom proizvoda od matične firme gde prednjače aluminijumska vrata nove generacije.

Firma TEHNI-BEOGRAD bavi se i zastupanjem nekoliko ino firmi na srpskom tržištu. Najpoznatija zastupništva su za albansku firmu “PESPA” koja je jedna od vodećih evropskih kompanija za proizvodnju aluminijumskih eloksiranih ograda i firme „PROFILPLUS“ iz Grčke koja se bavi proizvodnjom aluminijumskih distancionih lajsni za termo stakla.

Kao i matična firma, tako se i TEHNI-BEOGRAD stara da kvalitet proizvoda bude vrhunski i da svi klijenti budu zadovoljni kako proizvodima, tako i uslugom, uz poštrovanje svih ekoloških standarda u zaštiti životne sredine.

Kao potvrdu toga 2017. godine su obezbeđeni sertifikati ISO 9001:2015 I ISO 14001:2015

NAS KATALOG:

ALUMINIJUMSKI PANELI

PIVOT  VRATA

PVC PANELI

KATALOG VRATA

KATALOG KOMARNIKA

KATALOG OGRADA

 

Kontaktirajte nas na   [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 - -
  • Adresa Auto put za Novi Sad 296e, Beograd, Srbija

Postavi komentar