EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Tretman Otpadnih Voda ORBAL CORP Srbija

0 / 5
Uporedi Štampaj

Tretman Otpadnih Voda ORBAL CORP Srbija

Kompanija Orbal Corp d.o.o osnovana 2015 je prepoznatljiva na tržištu kroz tretman voda  a pogotovo tretman otpadnih voda. U svom komercijalnom sektoru nudimo mnoge uređaje iz oblasti odvodnje, tretmana atmosferskih voda, sive vode i procesnih voda kao što su: separatori ulja i masti,biološki prečistači vode,  infiltracioni tuneli, razni filteri za vodu, merači protoka fluida, polimerbeton kanali sa rešetkama, inox slivnici i  kanali, cevi, krovna odvodnja… Nudimo čitave sisteme tretmana otpadnih voda kao i pojedinačnu opremu za sve vrste industrija kao što su flotacione jedinice, reverzna osmoza, dehidratori mulja, stanice za pripremu flokulanata, egalizacioni bazeni, propelerske mešalice itd.

 

 

Kompanija Orbal Corp d.o.o. je nastala iz potrebe Investitora i klijenata da u jednom partneru pronađu pouzdanost, iskustvo i znanje neophodno za rešavanje problema i izazova svakodnevnog poslovanja iz oblasti konsaltinga, projektovanja, izvođenja i održavanja sistema.

Oslanjajući se na tri sektora:

– Tretman voda,

– Eksterno održavanje,

– Inženjering,

Svrha kompanije je da kroz snažne poslovne veze sa velikim brojem globalnih i regionalnih partnera utiče na rast poslovanja svojih klijenata.

Preko konstantnog poboljšavanja kvaliteta sopstvenih poslovnih procesa i ljudskih resursa, cilj kompanije je da postane najbolji partner, kako vodećim svetskim kompanijama, tako i poslovnim sistemima u neposrednom okruženju.

 

 

TRETMAN VODE:

LINIJSKA ODVODNJA:

KORUGOVANE CEVI I ŠAHTE

POKLOPCI I PENJALICE ZA ŠAHTE

REFERENCE

Tretman Otpadnih Voda ORBAL CORP Srbija

  • Adresa Tikveška 17,
    11000 Beograd
    Srbija

Postavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *