EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

VIDOVIĆ KOMARNICI Novi Sad

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

VIDOVIĆ KOMARNICI Novi Sad

Vidović Alu-Plast je firma osnovana 19. jula 2018. godine. Ako je suditi po godini nastanka, tada smo veoma mladi, ali ako se pogleda najvažniji aspekt a to je iskustvo, onda se možemo pohvaliti dugogodišnjim radom u proizvodnji i montaži komarnika.

 

Iskusan tim Vidović Alu-Plasta okupljen je s namerom da Vam pružimo najbolju i najmoderniju uslugu u oblasti proizvodnje i ugradnje komarnika svih vrsta. Nalazimo se u Novom Sadu i na raspolaganju smo kako fizičkim licima, tako i firmama i preduzećima. Takođe, nudimo i mogućnost nabavke repromaterijala i posebne pogodnosti za proizvođače aluminijumske i PVC stolarije.

Vidović Alu-Plast proizvodi i ugrađuje:

  • plise komarnike

  •  rolo komarnike

  • fiksne komarnike

U zavisnosti od vrste komarnika koji odaberete, komfor i estetika se neznatno razlikuju i prilagođeni su svim Vašim potrebama i mogućnostima.

 

Plise komarnici su jednostavni i laki za rukovanje. Tzv. harmonika mehanizam omogućuje Vam da u svakom trenutku možete da odaberete hoće li biti otvoreni ili zatvoreni, a kvalitetno aluminijumsko kućište i klizni mehamizam obezbeđuju dugotrajnu udobnost. Plise komarnike možete da otvarate i zatvarate bezbroj puta kako sa spoljne, tako i sa unutrašnje strane. Izrađuju se u različitim bojama, kako bi i estetska funkcija bila na jednako visokom nivou. Plise komarnici ugrađuju se tokom cele godine, bez obzira da li postavljate novu stolariju ili želite da ih ugradimo na postojeću i idealno su rešenje za balkonska i ulazna vrata.

 

 

Rolo komarnici mogu da se ugrađuju i na vrata i na prozore, odnosno postavljati horizontalno ili vertikalno. Kompletno su izrađeni od visokokvalitetnih aluminijumskih lajsni i mrežice, dok završna obrada može da bude u boji po želji. Ova vrsta komarnika se veoma lako i jednostavno podiže i spušta, kao zavesa, i odlično je rešenje za sve vrste prozora, bilo da je reč o kuhinji, spavaćoj ili dnevnoj sobi, ili poslovnom prostoru.

 

 

Fiksni ili statični komarnik postavlja se na one prozore i vrata sa kojih ne želite uklanjate zaštitu. Ipak, zahvaljujući modernom mehanizmu, Vidović Alu-Plast ostaviće Vam mogućnost da to uradite sezonski na prilično jednostavan način i potom možete da ih ponovo vratite kada želite.

 

Svi naši komarnici dostupni su Vam po meri i želji tokom cele godine, jer iako je uvek bolje razmišljati o njima prilikom ugradnje stolarije, postoje brojna efikasna rešenja i za naknadno ugrađivanje. Obratite nam se i budite sigurni da ćete dobiti kvalitetnu uslugu, trajan proizvod i efikasnu zaštitu od komaraca i drugih insekata.

 

Komarnici Vidović Alu-Plast na raspolaganju su Vam za proizvodnju, distribuciju i montažu svih vrsta alu komarnika izrađenih po meri i želji.

VIDOVIĆ KOMARNICI Novi Sad

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 63 545 166
email: [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
07:00 - 17:00 07:00 - 17:00 07:00 - 17:00 07:00 - 17:00 07:00 - 17:00 07:00 - 15:00 -
  • Osoba Vidović Jovan
  • Adresa Nikole Tesle 1z
    21244 ŠAJKAŠ
    Srbija

Postavi komentar