EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Printer Servis d.o.o. – Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Printer Servis d.o.o. – Beograd

Printer Servis je iz radnje za servis štampača izrastao u kompaniju koja obavlja delatnosti kao što su prodaja štampača i rentiranje štampača, međutim servis printera i dalje je oblast u kojoj možemo reći da posedujemo najviše ekspertize, iskustva, kao i zavidnu tehničku opremljenost. Naša filozofija zasnovana je na uspostavljanju partnerskog odnosa sa svakim klijentom i rešavanju problema na način koji je najbolji po klijenta. To često zahteva kreativna rešenja, ali većinu kvarova je zaista moguće otkloniti, posebno ako se temeljno potraži rezervni deo. U svakoj situaciji klijentu se nude originalni rezervni delovi ili zamenski delovi, i predlaže se rešenje za koje verujemo da je najviše u interesu klijenta.

image image

Naš servis može da popravi bilo koji printer, skener, ploter, kopir ili multifunkcijski uređaj, računajući i profesionalne uređaje koji se koriste u štamparijama i kopirnicama. Kada su u pitanju jednostavniji uređaji, vršimo i servis inkjet štampača, i to svih modela koji štampaju na A3 ili većem formatu. Prilikom svake popravke dajemo garanciju na zamenjeni deo, a kada popravka nije moguća klijente ćemo obavestiti koja je vrednost njihovog uređaja ako bi se preostale ispravne komponente koristile kao rezervni delovi.

 

Kada se odlučite za rentiranje štampača u Printer Servisu, ne mora vas ni za trenutak brinuti eventualni kvar štampača koje koristite, jer mi preuzimamo potpunu brigu o štampačima koji su kod vas. U slučaju bilo kog kvara doći ćemo istog dana i besplatno otkloniti kvar u svakoj situaciju kada je kvar prouzrokovan greškom koju je generisao sam uređaj, bilo mehanički ili softverski. Međutim, u praksi se daleko češče dešava da kvarovi nastaju krivicom korisnika i u tom slučaju klijent je dužan da plati popravku. Ako je reč o zaglavljivanju usled nepravilnog rukovanja klijent će platiti samo dolazak, a ako je štampač oštećen, plaća se cene rezvervnog dela i popravka po važećem cenovniku. Do tih situacija dolazi kada u štampač upadne neki predmet, npr. spajalica ili municija za heftalice i tako se ošteti mehanizam štampača, zatim zbog pokušavanja da se na silu otvori ili zatvori fioka ili poklopac i u drugim sličnim situacijama. Bez obzira na koji način je došlo do kvara, naši klijenti sa kojima imamo kontinuiranu saradnju dobiće zamenski štampač dok mi obavljamo servis printera.

 

Printer Servis po najpovoljnijim cenama pruža uslugu skeniranja dokumenata i slika svih tipova, uključujući:

  • Dokumenta, od manjih ličnih dokumenata, do onih većih dimenzija, poput diploma.

  • Tehničke crteže, tehničku dokumentaciju, arhive.

  • Rukopise, pisma, razglednice i druge rukom ispisane medije.

  • Skice, crteže, slike i slična umetnička dela.

Savremena tehnologija omogućava nam da svaki dokument, tekst, tehnički crtež, pa čak i umetničko delo prevedemo u digitalni format bez gubitka kvaliteta, pa čak i da dobijemo digitalnu sliku na kojoj se detalji bolje vide nego na originalnom dokumentu.

Napredni skeneri koje koristimo u našoj komapniji ne razlikuju se po kvalitetu digitalnih snimaka od skenera koji se koriste za digitalizaciju dokumenata u bibliotekama i muzejima, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti fajl visokog kvaliteta, u bilo kom formatu.

Postavi komentar