EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Anđelko SZR – Sale parketi

5.00 / 5
Uporedi Štampaj

Anđelko SZR – Sale parketi

Anđelko SZR – Sale parketi nalazi se u ulici Drage Vukićevića II deo broj 5, u Beogradu. Naša radnja postoji i radi od 10. maja 2006. godine i nudi Vam široku paletu svojih usluga. Osnovna delatnost naše radnje jeste rad sa parketom. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u ovom poslu, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata, koji predstavljaju našu najveću motivaciju za daljim radom.

U domen našeg rada nalazi se:

 

– PRODAJA PARKETA

 

– UGRADNJA PARKETA

– POLIRANJE PARKETA

– HOBLOVANJE PARKETA

Tokom godina svog postojanja ostvarili smo uspešnu saradnju sa poznatim parketarima na našem tržištu, tako da svojim kupcima možemo da ponudimo fabričke cene parketa. U našoj ponudi nalazi se hrastov parket visokog kvaliteta, laminat i brodski pod, kao i sav prateći materijal, za postavljanje podnih obloga.

Naš tim Vam stoji na raspolaganju na teritoriji Beograda, kao i širom Srbije. Podne obloge kao što su parket, laminat i brodski pod postavljamo u stambenim i poslovnim objektima u dogovoru sa našim klijentima. Prilikom našeg rada koristimo savremene mašine za hoblovanje i poliranje parketa, koji nam obezbeđuju visok kvalitet rada.

Anđelko SZR – Sale parketi je tu da Vam u svakom trenutku izađe u susret i omogući da uživate u toplini Vašeg doma ili poslovnog prostora obloženog parketom najvišeg kvaliteta. Dug vek trajanja, lako održavanje i estetski prihvatljiv izgled koji se savršeno uklapa u svako okruženje, osnovne su karakteristike parketa iz naše ponude.

Prodaja, ugradnja, hoblovanje i poliranje parketa.
Hrastov parket, laminat i brodski pod.
Visok kvalitet usluge – veoma povoljne cene.

 • Osoba Aleksandar Andjelković
 • Adresa Drage Vukićevića II deo 5, Čukarica, Beograd
 • Goran

  Reply
  Rating: 5 / 5
  Prednosti

  Svaka čast

Postavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *