EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Izrada i montaža roletni ROLLOPRO Vlasotince

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Izrada i montaža roletni ROLLOPRO Vlasotince

ROLLOPRO je zanatska radnja iz Vlasotinca čija je delatnost izrada i montaža roletni, rolo vrata ,segmentnih  vrata, komarnika, trakastih zavesa, rolo zavesa i venecijanera. Radnja je osnovana 2010. godine na bazi decenijskog iskustva u modernom stolarstvu i tradicije koja datira iz šezdesetih godina.

 Stalnim istraživanjem i prisustvom u javnim dešavanjima vezanim za savremeno stolarstvo postigli smo zavidne rezultate u radu na asortimanu i kvalitetu naših proizvoda.  Zahvaljujuci brzoj isporuci, poštovanjem dogovorenih rokova postavili smo čvrst temelj u odnosu sa našim dosadasnjim kupcima. Namera nam je da nastavimo u istom pravcu, da u skladu sa potrebama modernog čoveka ostvarimo povećanje proizvodnog asortimana i snabdevanje tržišta novim proizvodima kako bi opravdali poverenje koje su nam ukazali kupci.

ROLETNE 

Nadgradne roletne – Spoljne roletne – Automatika

Važne činjenice prilikom donošenja odluke da li treba ugraditi roletne više nisu samo zaštita od svetla i neželjenih pogleda, već i zvučna izolacija koja doprinosi značajnom smanjenju spoljne buke, kao i termo izolacija koja zimi smanjuje rasipanje energije, a leti redukuje sunčevo zračenje i doprinosi prijatnoj svežini u stanu.

 

GARAŽNA VRATA

Segmentna vrata – Rolovrata

 

KOMARNICI

Komarnici su najjednostavnije ali i najefikasnije rešenje protiv insekata i gmizavaca. Izrađujemo ih kao fiksne, rolo i komarnike sa šarkama. Mrežica kod svih tipova komarnika izrađena je od kvalitetnog fiberglasa koji ima veću izdržljivost pri UV zračenju i visokim temperaturama od bilo kog sličnog materijala.

TRAKASTE ZAVESE

Trakaste zavese pored svoje namene, zastite od svetlosti i cuvanja privatnosti, jos su i pristupacan i popularan nacin ulepsavanja Vasih stanova ili poslovnog prostora.

VENECIJANERI

Venecijaneri ukrašavaju Vaše prozore, stite Vas od sunčevih zraka, sprečavaju radoznale poglede uperene u Vaš dom i time predstavljaju savršen izbor za Vaš enterijer. Sa venecijanerima mozete kontrolisati količinu svetlosti u prostoriji.  

Posetite nas i uverite se u naš kvalitet. 

Izrada i montaža roletni ROLLOPRO Vlasotince

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 697 070
email: [email protected]

  • Adresa 29. Novembra bb, Vlasotince
    Srbija

Postavi komentar