EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Klizni plakari pravljeni po meri Perfekt plakari Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Klizni plakari pravljeni po meri Perfekt plakari Beograd

Cilj firme’Perfekt plakari’ je da radimo blisko sa našim klijentima, da postignemo i kreiramo ambijent koji je odraz njihovih prostornih potreba, da li je u pitanju manji ili veći Američki plakar, mi smo spremni da postignemo vaš željeni dizajn plakara.

IZRADA AMERIČKI KLIZNIH PLAKARI PO MERI

Cilj firme‘Perfekt plakari’ je da radimo blisko sa našim klijentima, da postignemo i kreiramo ambijent koji je odraz njihovih prostornih potreba, da li je u pitanju manji ili veći Američki plakar, mi smo spremni da postignemo vaš željeni dizajn plakara.

IZRADA KLIZNIH PLAKARI PO MERI

Klizni plakar je najbolje rešenje ukoliko želite da maksimalno iskoristite i ulepšate prostor. Plakari se postavljaju direktno na zid čime se postiže veći kvalitet i dugotrajnost.

   

IZRADA KLIZNIH ORMARA PO MERI

Ormani firme „Perfekt Plakari“ prave se po meri da se najbolje izađe u susret vašim potrebama. Ormani su odlično rešenje ukoliko želite da sa stilom poboljšate i uvećate vaš prostor.

IZRADA KLIZNIH GARDEROBERA PO MERI

Naši fleksibilni dizajni garderobera mogu vam pomoći da najbolje iskoristite vaš prostor. Naši klizni Garderoberi mogu da budu od ogledala, stakla, iverice ili medijapana.

Naši fleksibilni dizajni plakara mogu vam pomoći da najbolje iskoristite vaš prostor. Naši klizni plakari mogu da budu od ogledala, stakla, iverice ili medijapana. Unutrašnjost plakara može da bude po želji kupaca, da se sastoji od polica, fioka ili drugih kombinacija.

Za vašu spokojnost svi naši proizvodi imaju 10 godina garancije na klizne sisteme vrata.

Klizni plakari pravljeni po meri Perfekt plakari Beograd

Za vise informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 61 298 00 71
tel: +381 64 073 29 24
email : [email protected]

  • Adresa Banatska 99. Stari Banovci

Postavi komentar