EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

MB STOLICE – Kancelarijske stolice, radne fotelje i nameštaj Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

MB STOLICE – Kancelarijske stolice, radne fotelje i nameštaj Beograd

MB stolice Beograd je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom kancelarijskih stolica i fotelja kao i prateće kancelarijske opreme (nameštaja, čiviluka, podmetača za noge, klub fotelja…).

 

 

Desetogodišnje iskustvo u opremanju poslovnih prostora dovelo nas je da u ponudi imamo širok spektar stolica i fotelja koji su domaća proizvodnja kod kojih mozete birati boje i materijale kao i gotove stolice renomiranih Italijanskih, Nemačkih i Českih firmi sa najdužom garancijom na našem tržištu.
Ono što nas odvaja od drugih prodavaca je to da svaku našu stolicu mozemo modifikovati po pitanju visine, naslona za ruke, glavonaslona, točkića itd.
Posetite nas izložbeni prostor u Beogradu i odaberite najbolju radnu stolicu ili fotelju za vas kako po pitanju karakteristika tako i cene.

 

 

MB Stolice Beograd nudi na najširi asortiman kancelarijskh stolica i radnih fotelja na Srpskom tržištu i može izaću u susret svakoj kompaniji ili pojedincu. Naša poslovna filozofija je da zadovoljimo sve potrebe za sedenjem u radnom radnom okruženju bilo ono kancelarija ili privatni stan. Pored raznovrsnog asortimana, mi nudimo i mogućnost posebnog prilagođavanja stolice kako po pitanju dezena stolice tako i po pitanju karakteristika, samim tim sami kerirate cenu stolice.

 

 

Naime kod nas najveći deo stolica možete izmeniti kako po pitanju vrste točkića, visine, mehanizma, dodatnih elemenata kao što su nasloni za ruke i glavu, vešalice za garderobu i sl. Posetite nas izlozbeni prostor u Beogradu i odaberite najbolju radnu stolicu ili fotelju kako po pitanju performansi tako i cene.

CENE STOLICA, FOTELJA, NAMEŠTAJA

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 - -
  • Adresa Velikohočka 35, Beograd, Borča

Postavi komentar