EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Sadnice lešnika Kruševac ZZ RASADNIK LEŠNIK

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Sadnice lešnika Kruševac ZZ RASADNIK LEŠNIK

Z.Z “Rasadnik Lešnik“ je firma čiji su temelji podržani tradicijom, znanjem i iskustvom koji se prenose sa kolena na koleno više od pet decenija. Spojem mladosti i iskustva zadrugom danas upravlja tim okupljen oko Petrović Nikole.

 

Od 1963. godine kvalitet i ljubav prema tome što radimo izgradili su „Rasadnik Lešnik“ u regionalnog lidera u gajenju lešnika.

Oblast našeg poslovanja predstavlja proizvodnja svih vrsta voćnih sadnica, sa akcentom na sadnice lešnika i sadnice kalemljenog lešnika. Ono što nas izdvaja od ostalih firmi, koje se bave ovim poslom, je činjenica da smo drugi rasadnik koji je započeo proizvodnju sadnica kalemljenog lešnika na teritoriji Republike Srbije.

 

Mi danas posedujemo 7.800 matičnih biljaka raspoređenih na teritoriji Rasinskog i Raškog okruga. Kako smo se specijalizovali za proizvodnju sadnica lesnika, vođeni svojom vizijom, uz puno truda, usavršavanja znanje se proširuje sa aspekta rasadnika na sve pravce od proizvodnje, sadnje pa sve do industrije i finalnog potrošača.

Sadnice lešnika koje Vam nudimo:

 

Kao rasadanik uzgajamo i prodajemo samo biljke proizvedene u našem rasadniku od naših izdanaka, sejanaca i kalem grančica. Danas smo u situaciji da ponudimo tržistu sve najpoznatije sorte lešnika. Važno je napomenuti da sve voćne sadnice poseduju zdravstveno uverenje i sertifikat.

Nakon višegodišnjeg truda i neprestanog usavršavanja, kao i saradnjom sa stručnjacima iz inostranstva, danas sa ponosom možemo reći da smo apsolutni lideri u proizvodnji sadnica lešnika.

 

Konjuh se nalazi 20km od Kruševca, kao i 20km od Trstenika. Kod nas možete pronaći najnovije sorte lešnika kao i stručni savet o pripremi parcele za sadnju. Pozovite nas, potrudićemo se da vam ponudimo najbolje uslove prema vašim zahtevima.

CENOVNIK

Sadnice lešnika Kruševac ZZ RASADNIK LEŠNIK

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: + 381 63 106 89 89; +381 63 76 77 562
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    Postavi komentar