EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Štamparija Caligraph – Beograd

PUSTITE MAŠTU U ŠTAMPU

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Štamparija Caligraph – Beograd

Štamparija Caligraph doo sa sedištem u Beogradu je već više od 20 godina prisutna na tržištu. Odnedavno su se stekli uslovi da povećamo svoje kapacitete, tako da pored dosadašnjih mašina, koje uključuju štampu i kompletnu doradu (topli povez, šivenje, tvrdi povez…)

 

 

Specijalizovani smo za rad s knjigama i časopisima i već godinama sarađujemo sa brojnim izdavačkim kućama kao što su Lom, Odiseja, Finessa, Konrad Adenauer, Rende, SAI, Obradović, RTS, Zlatni presek…
Naša saradnja se proširila, radimo i sa inostranim izdavačima, kao što je Le Passage des Heures (Francuska)

 

 

Mnogi od ovih izdavača čitavu produkciju poveravaju nama, što, nadamo se, svedoči o kvalitetu štampe i našoj poslovnosti. Godinama smo radili časopis za Jugoslovenski pregled, a odnedavno nam je poverena i štampa mesečnog časopisa Nova ekonomija (do sada smo radil samo prateća tromesečna izdanja).

Spremni smo da uvek izađemo u susret klijentima, kada je reč o kratkim rokovima i o mnogim drugim uslovima, jer imamo razumevanje za situaciju u kojoj se srpsko izdavaštvo nalazi. Verujemo i da su naše cene povoljne i realne i voleli bismo da ubuduće uzimate i naše ponude u obzir.

 

Caligraph nudi i kvalitetnu doradu, kvalitetno gumiranje ploča, zahvaljujući čemu one traju i po nekoliko reprinta, kao i prostran i osiguran prostor za skladištenje knjiga do preuzimanja ili dostave.
Naša štamparija se nalazi tik uz autoput Beograd- Niš (kod Dušanovačkog mosta)

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 15:00 -
  • Adresa Ozrenska 100, Voždovac, Beograd
    Srbija

Postavi komentar