EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Hidraulika i pneumatika ALBOMAX Trstenik

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Hidraulika i pneumatika ALBOMAX Trstenik

Osnovna delatnost firme ALBOMAX su projektovanje, izrada, servis, nabavka, montaža i stavljanje u eksploataciju hidrauličkih sistema i komponenti, s praćenjem projektovanih parametara korišćenjem tehnike automatizacije koja podržava prethodno naveden sistem.

Naša delatnost se takođe sastoji u integraciji sklopova vodećih svetskih i domaćih proizvođača uređaja i opreme u oblasti fluidne tehnike, poput Prve Petoletke, Rexroth, Linde, Hydac, Parker, Vickers.

 

Implementacija naših sistema u potpunosti je podržana savremenim inženjerskim programima. To omogućava projektovanje sklopova po posebnom zahtevu naručioca, van standardnog programa.
Osim toga, možemo izvršiti kompletnu dijagnostiku i merenja u fluidnim sistemima, koristeći široku paletu različitih mernih uređaja za merenje protoka, pritiska, temperature i ostalih merodavnih parameara za kvalitetan i pouzdan rad hidrauličkog sistema.

Najvažnije oblasti u kojima smo prisutni su: hidromehanička instalacija, projektovanje i proizvodnja hidrauličkih agregata, proizvodnja probnih stolova za različite vrste i namena ispitivanja i kontrole, takođe i projektovanje i proizvodnja hidrauličkih cilindara i razvodnih blokova za razne oblasti primene, remont i održavanje hidrauličkih komponenti i sistema u metaloprerađivačkoj, drvnoj industriji, kao i u mobilnoj tehnici na građevinskim vozilima i brodogradilištu.

 

 • PUMPE i MOTORI

  Firma ALBOMAX vrši ugradnju i servis hidrauličkih pumpi svih tipova renomiranih proizvođača. Posedujemo lager rezervnih delova osnovnih tipova pumpi i motora, kao i dugogodišnju saradnju sa predstavnicima proizvođača hidrauličkih komponenti sto nam omogućuje brzu isporuku osnovnih i rezervnih delova. Posebno bi naglasili da smo jedinstveni po reparaciji tela zupčastih pumpi, što detaljnije mozete videti u delu za REMONT.

 • VENTILI i HIDRAULIČKI PRIBOR

  Firma ALBOMAX vrši ugradnju, remont, i adekvatnu zame- nu hidrauličkih ventila različitih tipova i funkcija.

  Vršimo generalni remont hidrauličkih akumulatora (mem- branskih) i proizvodnju klipnih akumulatora različitih zapre- mina i radnih pritisaka po zahtevu klijenta.

 • HIDRAULIČKI AGREGATI

  Kao rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva u raznim oblastima primene fluidne tehnike, firma ALBOMAX projektuje i proizvodi hidrauličke agregate različite namene i vrlo širokog spektra tehničkih parametara implementacijom komponenti renomiranih svetskih proizvođača pumpi, ventilske tehnike i prateće opreme koja se odnosi na filtere, davače, senzore.

  U zavisnosti od tehničkog zahteva kupca proizvodimo hidrauličke agregate od najosnovnijih sa zupčastim pumpama pa do najsavremenijih sa aksijalno-klipnim pumpama sa proporcionalnom regulacijom pritiska i protoka uključujući svu neophodnu automatiku za upravljanje sistemom preko PLC-a.

 • RAZVODNICI
  Vršimo ugradnju novih i remont postojećih hidrauličkih razvodnika kako domaćih tako i stranih proizvođača. Takođe vršimo i adekvatnu zamenu hidrauličkih razvodnika savremenijim, renomiranih proizvođača.

 • RAZVODNI BLOKOVI

  Mi proizvodimo razvodne i kontrolne blokove, standardnih i specijalnih konekcija prema zahtevu i dokumentaciji klijenta ili prema našoj projektnoj dokumentaciji. Razvodni i kon- trolni blokovi se isporučuju montirani sa komponentama ili bez, pri čemu koristimo komponente renomiranih proiz- vođačaa hidraulike. Naši tehničari mogu da ispitaju i simuliraju funkciju razvodnih blokova na ispitnim stolovima i instaliraju ih na mašinu.

  Proizvodnja se obavlja na univerzalnim mašinam i savre- menim CNC mašinama.

 

 • REMONT

  Firma ALBOMAX je osposobljena za remont i reparaciju hidrauličkih komponenti i sitema različitih tipova, funkcija i namena, uz obezbeđen lager rezervnih delova kako domaćih tako i stranih proizvođača.

  Posedujemo potrebne ispitne stolove za statička i dinamička ispitivanja do 1000 bar na kojima se svaka remontovana komponenta pre isporuke ispituje i utvrđuje kvalitet i pouzdanost u radu. Praćenje rada komponente se vrši na analognim i digitalnim mernim insrumentima sa digitalnim zapisom – dijagramima i snimanjem podataka u toku ispitivanja.

  Stručno osposobljena mobilna ekipa spremna je da u što kraćem roku, na vaš poziv, izađe na teren i otkloni eventualni kvar na hidrauličkom sistemu.

 • MAŠINSKA OBRADA

  Firma ALBOMAX, zajedno sa saradnicima, poseduje komp-letan mašinski park sa univerzalnim i CNC mašinam za obavljanje svoje delatnosti, takođe i mašinom za savijanje hidrauličkih cevi prečnika od ø6 do ø46mm.

  Uz mašinsku obradu vršimo i usluge zavarivanja uz MIG, MAG, TIG postupak kao i gasno zavarivanje sa obezbeđenim atestima.

 

Hidraulika i pneumatika ALBOMAX Trstenik

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 37 712 429; +381 63 686 537;
+381 63 620 583
email : [email protected]

 • Adresa Rajčevićeva 25
  37240 Trstenik
  Srbija

Postavi komentar