EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Kamini, peći, kotlovi, klimatizacija AQUA FLAM TR Sombor

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Kamini, peći, kotlovi, klimatizacija AQUA FLAM TR Sombor

Pored prodaje svega što vam je potrebno za instalaciju različitih sistema grejanja, vodovoda, kanalizacije, klimatizacije, kupatilske opreme, obnovljivih izvora energije, kao i neophodnog alata i opreme AQUA-FLAM takođe vrši:

Projektovanje i izvođenje svih vrsta grejnih instalacija, što podrazumeva kompletno opremanje grejnim telima velikih i malih poslovnih prostora, od hotela i banaka, preko restorana i kafića, do bilo koje vrste kancelarijskog i stambenog prostora.  Projektujemo i izvodimo sisteme grejanja vezane za daljinsko grejanje sa potrebnim podstanicama. Projektujemo i izvodimo separatne sisteme za grejanje na gas,tečno gorivo,čvrsto gorivo i pelet.

Sve vodoinstalaterske usluge, bavimo se renoviranjem starih i izgradnjom novih kupatila, različitih struktura i veličina, koristeći najkvalitetnije materijale koji se nalaze na tržištu. Izrađujemo sve vrste vodovodnih i kanalizacionih instalacija, šplinker i protivpožarnih sistema,ugrađujemo bojlere različitih tipova(solarne,sa izmenjivačima,gasne,električne) i različitih proizvođača, koji su prilagođeni Vašim uslovima i potrebama. Takođe, firma AQUA-FLAM se bavi montažom svih vrsta sanitarnih uređaja, kako klasičnih tako i novih proizvoda koje proizvođači svakodnevno izbacuju na tržište.

Usluge klimatizacije poslovnih i stambenih objekata, najmodernijim klima uređajima. Projektujemo i ugrađujemo fan-coil, split i multisplit sisteme klimatizacije sa izmenama i rekuperacijom vazduha. Pored ugradje obezbeđujemo i redovno servisiranje i održavanje postavljenih klima uređaja.

     

STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA SU NAŠA NAJBOLJA PREPORUKA, BUDITE JEDAN OD NJIH!

Za vise informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 25 422 679
tel: +381 69 122 20 09
email : [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 - -
  • Adresa Dalmatinska 45, Sombor, Serbia

Postavi komentar