EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Kamini, peći, kotlovi, klimatizacija AQUA FLAM TR Sombor

0 / 5
Uporedi Štampaj

Kamini, peći, kotlovi, klimatizacija AQUA FLAM TR Sombor

Pored prodaje svega što vam je potrebno za instalaciju različitih sistema grejanja, vodovoda, kanalizacije, klimatizacije, kupatilske opreme, obnovljivih izvora energije, kao i neophodnog alata i opreme AQUA-FLAM takođe vrši:

Projektovanje i izvođenje svih vrsta grejnih instalacija, što podrazumeva kompletno opremanje grejnim telima velikih i malih poslovnih prostora, od hotela i banaka, preko restorana i kafića, do bilo koje vrste kancelarijskog i stambenog prostora.  Projektujemo i izvodimo sisteme grejanja vezane za daljinsko grejanje sa potrebnim podstanicama. Projektujemo i izvodimo separatne sisteme za grejanje na gas,tečno gorivo,čvrsto gorivo i pelet.

Sve vodoinstalaterske usluge, bavimo se renoviranjem starih i izgradnjom novih kupatila, različitih struktura i veličina, koristeći najkvalitetnije materijale koji se nalaze na tržištu. Izrađujemo sve vrste vodovodnih i kanalizacionih instalacija, šplinker i protivpožarnih sistema,ugrađujemo bojlere različitih tipova(solarne,sa izmenjivačima,gasne,električne) i različitih proizvođača, koji su prilagođeni Vašim uslovima i potrebama. Takođe, firma AQUA-FLAM se bavi montažom svih vrsta sanitarnih uređaja, kako klasičnih tako i novih proizvoda koje proizvođači svakodnevno izbacuju na tržište.

Usluge klimatizacije poslovnih i stambenih objekata, najmodernijim klima uređajima. Projektujemo i ugrađujemo fan-coil, split i multisplit sisteme klimatizacije sa izmenama i rekuperacijom vazduha. Pored ugradje obezbeđujemo i redovno servisiranje i održavanje postavljenih klima uređaja.

     

STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA SU NAŠA NAJBOLJA PREPORUKA, BUDITE JEDAN OD NJIH!

Za vise informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 25 422 679
tel: +381 69 122 20 09
email : [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 - -
  • Adresa Dalmatinska 45, Sombor, Serbia

Postavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *