EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

LUKA LINE – Dušeci za bebe

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

LUKA LINE – Dušeci za bebe

Firma Luka Line bavi se proizvodnjom, maloprodajom i veleprodajom bebi dušeka sa najkvalitetnijom ispunom koja će Vašem mališanu obezbediti miran i udoban san. Na tržištu smo se pojavili kao zanatska radnja LUKA, a zahvaljujući predanom radu, stručnosti i profesionalnosti naših zaposlenih, kao i vrhunskom kvalitetu proizvoda, naša kompanija se danas ubraja među vodeće u oblasti proizvodnje dušeka.

Osnovna uloga dušeka jeste da pruži potporu onim delovima tela koji su najteži, kao što su: ramena i kukovi, i u tom delu se najviše oblikuje prema telu korisnika. Naročitu pažnju treba obratiti prilikom izbora dušeka za najmlađe koji će Vašem detetu obezbediti adekvatnu potporu, pravilno formiranje muskulature i sveukupan psiho-fizički rast i razvoj.

 

U proizvodnom programu Luka Line Beograd očekuju Vas:

  • – dušeci sa žičanim jezgrom

  • – dušeci sa džepičastim jezgrom

  • – dušeci bez žičanog jezgra

  • – dušeci sa lateks jezgrom

  • – dušeci za kolevke

  • – dušeci za prenosive krevece

Prilikom proizvodnje dušeka koriste se najkvalitetniji materijali i vrhunske ispune od različitih vrsta poliuretanskih pena sa otvorenim ćelijama koje su poznate pod zaštićenim imenom SKY CELL. Ova jedinstvena tehnologija obezbeđuje neprestan protok vazduha i provetravanje dušeka, tako da u njemu ne mogu da se zadrže isparenja koja uzrokuju razvoj mikroorganizama, grinja ili plesni.

 

Još jedna varijanta dušeka koja je dostupna u proizvodnom programu kompanije Luka Line jeste kombinacija pene sa visokokvalitetnim Bonnell oprugama. Primenom ovog tradicionalnog načina proizvodnje dobija se dušek odličnih ergonomskih svojstava i tvrdoće, što garantuje adekvatnu potporu telu i udoban san.

Svaki Luka Line dušek sadrži štepanu navlaku sa antialergijskom zaštitom koja se izrađuje od materijala specijalnih svojstava, što je čini izuzetno prijatnom na dodir. Navlake  se izradjuju   od   antialergiskih   materijala  sa   srebrnim  nitima  i   aloe  verom. Navlaka se lako može skinuti i prati u mašini na temperaturi 40°C.

 

Zahvaljujući vrhunskim materijalima od kojih su proizvedeni, Luka Line dušeci dugo vremena zadržavaju pravilan i nepromenjen oblik, bez oštećenja i deformacija, pružajući adekvatnu potporu najmlađim članovima Vaše porodice. Svi naši proizvodi su atestirani od strane ovlašćenih, nadležnih ustanova i poseduju sertifikate ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18011:2007.

Naši proizvodi su dostupni u radnjama BONELI LINE d.o.o., kao i u dečijim robnim kućama AKSA i MENDA. Za zdrav i pravilan razvoj naše dece – Luka Line dušeci!

KATALOZI

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 - -
  • Adresa Smederevski put 22 DJ, 11000 Beograd

Postavi komentar