EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Oprema za pčelarstvo Saće Plus Obrenovac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Oprema za pčelarstvo Saće Plus Obrenovac

Firma Saće Plus Obrenovac nudi sve od pčela na jednom mestu: više vrsta meda, širok asortiman pčelinjih proizvoda, kozmetički proizvodi, rakije, vina, pribor i oprema za pčelarstvo. Iza nas je više od dve decenije duga tradicija bavljenja pčelarstvom, što nam omogućava da izađemo u susret svim zahtevima tržišta i naših mušterija.


Med je najčešće korišćen pčelinji proizvod, koji se smatra neizostavnim čioniocem zdrave ishrane. U medu su sadržani brojni korisni sastojci poput ugljenih hidrata, vode, belančevina, vitamina, enzima i minerala. Pravilno i redovno konzumiranje meda pozitivno utiče na zdravlje čitavog organizma, vraća energiju, osigurava fizičku izdržljivost i psihičku stabilnost.

Porodična firma Saće Plus poseduje 325 proizvodna pčelinja društva i bavi se proizvodnjom više vrsta meda: livadski med, bagremov med, lipov med, med sa susamom, med sa polenom, med sa mlečom, medna mešavina sa suvim kandiranim voćem, saće u bagremovom medu…

 

 

Pored vrhunskog meda, u našem maloprodajnom objektu u Obrenovcu, očekuje Vas veliki izbor pčelinjih proizvoda u službi ljudskog zdravlja, kao što su: polen, propolis, matični mleč, perge, kozmetika na bazi pčelinjih proizvoda, medovače (rakije), medovine (vina), razni čajevi na bazi mešavine odabranog domaćeg bilja lekovitog dejstva, ukrasne slavske sveće napravljene od 100% čistog pčelinjeg voska…

Bilo da se profesionalno bavite pčelarstvom ili ste početnik, kod nas možete nabaviti kompletan alat koji se izrađuje od visokokvalitetnih materijala fine završne izrade. Saće Plus oprema za pčelarstvo obuhvata: pčelinje rojeve, društva, matice, vosak, pčelarske noževe, centrifuge, ramove, košnice, podnjače, matične rešetke i još mnogo toga neophodnog za bavljenje savremenim pčelarstvom.


Naše ljubazno i profesionalno osoblje ponudiće Vam nesebično sve vrste saveta kako u vezi korišćenja opreme i alata, tako i o upotrebi pčelinjih proizvoda, kako biste maksimalno iskoristili sve njihove dobrobiti. Jer, pčela taj mladi i vredni stvor, istinski je prijatelj čoveka i prirode.

Pored proizvodnje meda i prodaje opreme i alata za bavljenje pčelarstvom, počeli smo sa voćarskom proizvodnjom. Na našoj njivi posadili smo najbolje šljive (stenlaj i čačanka rodna), kao i kruške (viljamovka) od čijeg roda pravimo najkvalitetniju domaću rakiju.

  

  

Svi plodovi voća od kojih pravimo rakiju su zdravi i beru se na vrhuncu zrelosti. Nakon branja se dobro operu, kako na njima ne bi ostalo ni trunke prljavštine, te se pristupa postupku hlađenja, fermetacije i pečenja. Dobijena rakija se cedi i sipa u burad od hrastovog drveta kako bi rakija oplemenila, potpomogli hemijski procesi prilikom starenja rakije, a sama rakija dobila prirodnu boju.

  

Oprema za pčelarstvo Saće Plus Obrenovac

(+381 64/112 97 95)

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 08:00 - 14:00 Zatvoreno
  • Adresa Vuka Karadžića 69, Obrenovac
    Srbija

Postavi komentar