EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Papirne kese ATL-CO Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Papirne kese ATL-CO Beograd

ATL-CO D.O.O. je porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom i plasmanom papirnih kesa za pakovanje pekarskih proizvoda, proizvoda zdrave hrane, kao i pakovanje voća i povrća.

 

Kompanija ATL-CO D.O.O. neprestano povećava svoje proizvodne kapacitete uvodeći nove proizvode koje zahteva domaće i inostrano tržište, a koji doprinose uspešnijem čuvanju kvaliteta hrane koju koristimo, kao i očuvanju sredine u kojoj živimo.

Naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta što potvrđuje veliki broj zadovoljnih kupaca na tržištima u zemlji i inostranstvu. Koristimo isključivo materijale koji su podložni recikliranju.

U 2015. godini smo nabavili mašinu za proizvodnju papirnih kesica sa celofanskim prozorom koje su danas trend u pakovanju prehrambenih proizvoda.

Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i konkurentnim cenama imamo sklopljene ugovore sa najvećim proizvodjačima hleba i peciva na domaćem trzistu kao i u okruženju.

Naši proizvodi su:

  

  

U našoj ponudi imamo i KETERING USLUGU. 

 

Nudimo širok asortiman slanih i slatkih zalogaja. Kombinujte ukusne kanapee, korpice, rolate, pite i koktel peciva. U ponudi imamo i raznovrsne salate, hladna predjela, sve vrste roštiljskog mesa. Osmislite posluženje za svoju proslavu na najbolji mogući način, uz konsultaciju sa nama ili samostalno…
Ketering namenjen za privatne proslave, rođendane, dečije rođendane, svadbe, slave, poslovne prijeme, praznike, žurke…

Papirne kese ATL-CO Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 10 98 555
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Susedgradska 6,
      11000 Beograd
      Srbija

    Postavi komentar