EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Prodaja poljoprivrednih mašina Agrotech DOO Trešnjevac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Prodaja poljoprivrednih mašina Agrotech DOO Trešnjevac

Agrotech PMD D.o.o. je distributer poljoprivrednih mašina i mehanizacije. Zastupamo veliki broj svetskih renomiranih brendova. Pored veleprodaje vršimo popravke i održavanje mašina. Naša misija je da kupcima obezbedimo najviši kvaliteta u prodajnim i postprodajnim uslugama. Ako su kupci zadovoljni i mi smo.

Vizija nam je da na srpskom tržištu imamo najveći izbor poljoprivrednih mašina i da nas naši sadašnji i budući kupci gledaju kao partnera na kojeg uvek mogu da se oslone i sa kojim će u svako doba moći da imaju kvalitetnu saradnju.

Uvek pratimo potrebe naših kupaca, zato stalno unapređujemo naš sistem upravljanja. Stvorili smo jedan takav sistem koji naglasak stavlja na organizaciju i na rešavanje problema. Bitan deo našeg sistema jeste stalna obuka naših zaposlenih.

Našoj organizaciji je bitna ekološka svest i zato u okviru sistema upravljanja životnom sredinom stalno držimo pred očima zahteve koje se odnose na zaštitu životne sredine i svake godine pravimo nove ciljeve da unapredimo naše aktivnosti na polju zaštite životne sredine.

Držimo pred očima bezbednost na radu naših radnika i posetilaca i privrženi smo prevenciji bolesti na radnom mestu.

Težimo ka pridobijanju naših klijenata, da zadržimo njihovo poverenje i da postignemo njihovo dugotrajno zadovoljstvo.

Kompanija AgroTECH PMD d.o.o. sa sedištem u Trešnjevcu (Opština Kanjiža) osnovana je 2008. godine.

Agrotech zastupa jednog od najpoznatijeg proizvođača traktora na svetu: STEYR. Agrotech je ekskluzivni zastupnik najvećeg Evropskog proizvođača prikolica FLIEGL i
renomiranog Danskog proizvođača priključne mehanizacije HE-VA.
Takođe smo zastupnici više svetski poznatih proizvođača poljoprivredne mehanizacije kao što su Armatrac, Versatile, Rostselmash, Sulky, Idrofoglia, Berthoud, Rauch, Ma/Ag, Zanon, Gregoire Besson, Weidemann, Mazzotti itd. U našoj ponudi su mašine renomiranih proizvođača koji se smatraju specijalistima u sopstvenoj oblasti proizvodnje. Pored toga, stalno radimo na proširivanju naše ponude kako bi partnerima ponudili savremenu i adekvatnu mehanizaciju koja će obezbediti profitabilnu proizvodnju.

Pored prodaje i održavanja mehanizacije, kompanija Agrotech je u prilici da svojim partnerima obezbedi i odgovarajuće finansiranje preko banaka ili lizing kuća.

Naša misija je prodaja i pružanje post prodajnih usluga na najvišem nivou u skladu sa standardima naših svetski poznatih i priznatih dobavljača. Zadovoljstvo naših kupaca je ono što i nas čini zadovljnim!

Naša vizija je da budemo u samom vrhu ponude na domaćem tržištu, prepoznati kod naših sadašnjih i potencijalnih kupaca kao partner na koga se uvek može osloniti, koji kvalitetom, stručnošću i cenama daje mogućnost da kroz saradnju sa nama budete deo jedne premijum priče!

Prodaja poljoprivrednih mašina Agrotech DOO Trešnjevac

(+381 21 6419 809)

(+381 24 224 224)

(+381 69 622 578)

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 Dežurna služba Dežurna služba
  • Adresa Trešnjevac, Topolski put 2
    Srbija

Postavi komentar