EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Proizvodi od plastičnih masa MIRKOVIĆ-PLAST Stara Pazova

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Proizvodi od plastičnih masa MIRKOVIĆ-PLAST Stara Pazova

Radnja je osnovana 1976. godine pod nazivom „Metalplast“, a tadašnji vlasnik i osnivač bio je Jovislav Mirković. U to vreme, u našoj radnji proizvodili smo loptice za stoni tenis, popularno poznate kao „ping-pong loptice“, rekete za stoni tenis i ribolovački pribor (čekrk za mašinicu i kutijice za gliste).

 

Na samom početku našim proizvodnim programom uspeli smo da ostvarimo odličan kontakt na Evropskom tržištu, pre svega dobru i dugogodišnju saradnju sa Nemačkom firmom „Kormoran“ i „Schildkrote“ iz Minhena, sa kojima smo nažalost prekinuli saradnju zbog teške situacije koja je nastala u našoj zemlji.

 

Ubrzo zatim počeli smo da proširujemo svoj proizvodnji program, a naša dotadašnja radnja „Metalplast“ prerasta u „Mirković-plast“ nad kojom vlasništvo preuzima Jovislavov sin Čedomir Mirković. U tom periodu počinje odlična saradnja sa fabrikom akumulatora „Black Horse“ iz Sombora, za koju radimo kutije sa poklopcima za akumulatore od 180 Ah i time se pojavljujemo na Jugoslovenskom tržištu kao prvi i jedini proizvođač.

 

Našom stručnošću i umećem uspevamo da zadovoljimo najstrože kvalitete koje naši saradnici zahtevaju od naših proizvoda i istiskujemo sa tržišta naše konkurente, eminentne fabrike iz Italije i Mađarske.

 

Od samog pocetka osnivanja, firma se bavi preradom plastike u smislu brizganja i ekstruzije i to u glavnom tehnickih komada, a manjim delom za robu široke potrošnje! Firma je trenutno u finalnom delu priprema za početak nabacivanja dijamanata na metal galvanizacijom. Dijamantiranje će se vršiti po namenama na sve vrste metala od stirije do vidije! Pored svega navedenog, bavimo se i obradom metala i proizvodnjom alata u glavnom za sopstvene potrebe vezano za alate za brizganje i ekstruziju, ali i za treća lica.

 

U ponudi imamo:

 

Naši mnogobrojni zadovoljni klijenti su naša najbolja reklama. Dođite i uverite se sami!

Proizvodi od plastičnih masa MIRKOVIĆ-PLAST Stara Pazova

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 22 311 209; +381 22 315 137
+381 65 311 20 90; +381 64 131 46 38
email : [email protected]

Postavi komentar