EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Proizvodnja plastične ambalaže Čačak BEST EXCLUSIVE DOO

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Proizvodnja plastične ambalaže Čačak BEST EXCLUSIVE DOO

Best Exclusive DOO predstavlja preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu na veliko i malo, osnovano 2016. godine u Čačku.

 
Naše preduzeće je direktan predstavnik turskih proizvođača plastične ambalaže za srpsko i regionalno tržište, kao i jedan od najmlađih, ali i vodećih distributera plastične ambalaže za hranu na lokalnom nivou.

 
U našem asortimanu se nalazi preko 85 artikala poput plastičnog pribora za jelo, tanjira, čaša i posuda izrađenih od polistirena (PS), polietilena (PET) i polipropilena (PP).

Naši proizvodi su:

  • PET I PS POSUDE – Nudimo Vam PET i PS posude za hranu četvrtastog oblika, dostupne u zapreminama od 50 ml do 2000 ml.. Zahvaljujući dihtujućem načinu zatvaranja, pogodne su za pakovanje namirnica poput suhomesnatih i mlečnih proizvoda, namaza, kolača, voća i povrća, itd.

 

  • PRIBOR ZA JELO – Plastični pribor za jelo – viljuške, kašike i noževi, izrađuju se od plastike visokog kvaliteta u različitim dimenzijama i bojama. Pribor za jednokratnu upotrebu je dostupan u higijenskim pakovanjima i kao jedan od neizostavnih delova „catering“ opreme, pogodan je za različite prilike – rođendane, koktele, piknike, putovanja…

 

  • ČAŠE – Naš asortiman obogaćen je velikom ponudom plastičnih čaša za jednokratnu upotrebu izrađenih od polistirena (PS), polietilena (PET) i polipropliena (PP). Čaše su dostupne u različitim bojama i zapreminama od 50 ml do 330 ml.

 

  • TANJIRI – Tanjiri koji se nalaze u našoj ponudi su izrađeni od polistirena (PS) i dostupni su u beloj boji i prečnicima od 17 cm19,5 cm i 21 cm.

 

Proizvodnja plastične ambalaže Čačak BEST EXCLUSIVE DOO

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 60 333 50 64; + 381 60 093 59 45
email : [email protected]

  • Adresa Konjevići bb,
    32103 Čačak
    Srbija

Postavi komentar