EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Proizvodnja ugostiteljske opreme FRIGO BEL Voganj

Proizvodnja profesionalne pekarske opreme, rashladnih i toplih vitrina

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Proizvodnja ugostiteljske opreme FRIGO BEL Voganj

Proizvodnja profesionalne ugostiteljske opreme – rashladnih i termičkih uređaja, kao i „Inox“ proizvoda osnovna je delatnost ove uspešne privatne kompanije čijem osnivanju je prethodio dugogodišnji rad u ovoj oblasti.

 

Za samo 10 godina svoga postojanja, kvalitetom, brzim rokovima isporuke te širokom paletom svojih proizvoda, „Frigo bel“ je stekao veliki broj komintenata, a njegovi uređaji danas se nalaze u pekarskim, ugostiteljskim i trgovinskim radnjama širom Srbije.

 

Poznata imena naše prehrambene industrije kao što su „Zlatiborac“, „Slatko srce“, pekare „Kiflovski“, jedni su od mnogih zadovoljnih klijenata kompanije „Frigo bel“.

Osnovu „Frigo bel“ proizvodnog programa čine:

  • RASHLADNI UREĐAJI: vitrine, ormani, stolovi, mlekarice, šankovi

  • TERMO PROGRAM: tople vitrine, topli sto, pica peći, roštilji na plin i struju, profesionalni šporeti ( plinski i električni ) za ugostiteljstvo, friteze, palačinkarnice, roštilji ( na plin, ćumur i struju ), tosteri.

  • “INOX” program (neutrala): stolovi, sudopere, etažne police, kasa pultevi, viseći elementi, hauba, hlebare za hleb i pecivo.

 

Rok izrade svakog proizvoda je 7 dana, od materijala po želji kupca, a za svakog kupca obezbeđen je i transport ( do 60 km udaljenosti), montaža i servis, kao i garantni rok od 12 meseci.

 

Pozivamo Vas da se i sami uverite u kvalitet njihovog rada, postojanost i funkcionalnost proizvoda, te da ukažete poverenje timu mladih profesionalaca sa iskustvom dužim od jedne decenije.

Proizvodnja ugostiteljske opreme FRIGO BEL Voganj

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 32 09 247; +381 63 553 274
email : [email protected]

  • Adresa Ulica Rumska br. 12, 22429 Voganj
    Srbija

Postavi komentar