EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish
Girl in a jacket

Bolnica ADONIS Beograd

Savršenstvo je moguće!

BOLNICA ADONIS, je specijalna bolnica za:

  • plastičnu,

  • estetsku i

  • rekonstruktivnu hirurgiju. 

 

U cilju pružanja vrhunskih zdravstvenih usluga koncipirana je na savremenim hirurškim dostignućima, čije tokove neprestano pratimo kako bi ih što ranije uvrstili u našu, i tako bili u korak sa svetom.

 

Da to činimo pokazuju i naši rezultati koji su na zavidnom nivou i na koje smo ponosni, a koji nas sa druge strane obavezuju da na tom putu stalne izgradnje neprestano težimo ka boljem.

 

Tome svakako pored stručnog tima-koji je na prvom mestu, doprinosi i sam položaj bolnice, koja se nalazi u jednom prelepom, vrlo frekventnom i urbanom delu grada, kao što je Banovo Brdo, koje ima uzvanrednu putnu mrežu, koja ovaj deo grada povezuje s svim ostalim, što bolnicu čini lako dostupnim i vrlo posećenom.

 

Sam objekat je lepe arhitektonske forme, prostran, sa puno svetlih, pastelnih boja koje deluju toplo i domaćinski.

Dr Milomir Gačević, pored 25 godina hirurškog iskustva i nebrojenih zadovoljnih pacijenata, iza sebe ima i zvanje doktora nauka i preko 100 naučnih radova objavljenih u domaćim i stranim časopisima. Redovan je predavač i učesnik na međunarodnim i regionalnim kongresima iz oblasti plastične hirurgije. Pri izboru hirurga, bitno je znati kome poklanjate svoje poverenje.

 

U Bolnici Adonis naićićete na ljubaznost, razumevanje i pre svega opštu spremnost i stručnost tima koji je tu zaposlen. Naša najača reklama su sami pacijenti što nas posebno čini zadovoljnim.

 

Bolnica ADONIS Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 3542 785; +381 62 404 564
email : [email protected]

  • Adresa Gunduliićev venac 7
    11000 Beograd
    Srbija

Postavi komentar