EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dom za stare Kuća dobre nade Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dom za stare Kuća dobre nade Beograd

Kuće dobre nade osnovana je sa idejom i ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga i olakšavanja života starim, bolesnim i nemoćnim osobama i njihovim porodicama.

Samim dolaskom kod nas postajete član naše porodice i mi se brinemo o Vama ko o našim roditeljima.

Dom za stara lica Kuća dobre nade Vam nudi 24-časovni nadzor, negu i lečenje starih lica, u saradnji sa stručnim osobljem:

  • Lekar specijalista

  • Fizioterapeut

  • Medicinski tehničar (24časa)

  • Bolničari i pomoćno osoblje

Na raspolaganju su Vam: dvokrevetna, trokrevetna soba i intenzivna nega kupatila,kao i dnevni prostori, trpezarije i kuhinja.

MEDICINSKE USLUGE

Dom za stare Kuća dobre nade kao veoma važan deo naše ponude izdvaja pružanje medicinskih usluga. Medicinska nega i pomoć je svakodnevno na raspolaganju svim našim stanarima. Stručno i specijalizovano osoblje 24h brine o Vašem zdravlju, vodeći pri tom računa ne samo o vitalnim funkcijama, već i o ishrani, negi, higijeni, psihičkom stanju i raspoloženju.

O vašem zdravlju brine domski lekar, koji po potrebi poziva lekare konsultante različitih specijalnosti. Redovno se prate sve vitalne funkcije: krvni pritisak, telesna temperatura, nivo šećera u krvi, prati se unos lekova, a po potrbi se rade i rutinske i složene laboratorijske analize.

Uz konsultaciju sa lekarima, naše medicinske sestre i negovateljice pružaju kompletne medicinske usluge.

U slučaju naglih ili težih pogoršanja zdravstvenog stanja naših stanara, pozivamo hitnu pomoć ili organizujemo prevoz do iste.

Polupokretnim i nepokretnim osobama nudimo kompletnu medicinsku negu, psihološku podršku, pažnju i animaciju, primerenu ishranu i ličnu higijenu kao i 24-časovni nadzor.

ISHRANA

Ishrana je pod stalnim nadzorom i kontrolom stručnog lica, nutricioniste, uz redovna tri obroka pripremamo i dve užine. Za korisnike čija dijagnoza i zdravstveno stanje to zahteva pripremaju se posebni obroci organizovani pod posebnim režimom.

Opsirnije o ishrani u nasem domu pogledajte na sajtu.

NEGA I HIGIJENA

Korisnicima doma su na raspolaganju usluge frizera, kao i pedikira i manikira.

Na odeljenju intenzivne nege posebna pažnja posvećena je polupokretnim i nepokretnim osobama.

Kao preventivu, radi sprečavanja posledica dugotrajnog ležanja korisnicima se menja položaj u krevetu svaka 2 sata.

SMEŠTAJ

Dom raspolaže sa 7 soba različitih struktura. Sobe za stare su: dvokrevetne i trokrevetne sa puno dnevnog svetla, klimatizovane, sa TV aparatom, urađene u pastelnim bojama.

Prostor za negu bolesnih nalazi se na posebnom spratu opremljen ortopedskim krevetima i potrebnim aparatima za medicinsku negu.

Kupatila su prilagođena pokretnim i nepokretnim korisnicima, svim članovima naše kuće.

Dom za stare Kuća dobre nade Beograd

(+381 11 40 94 498)

(+381 11 40 94 497)

(+381 63 74 56 160)

  • Adresa Đevđelijska 75, 11000 Beograd
    Srbija

Postavi komentar