EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dom za stare RISTIĆ Pančevo

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dom za stare RISTIĆ Pančevo

Dom za stare Ristić je novoizgrađeni objekat smešten u mirnom i prijatnom ambijentu nadomak Pančeva. Naš dom ima kapacitet 20 osoba kojima je na raspolaganju potpuna nega, uključujući smeštaj, ishranu, medicinsku i drugu negu, kao i prijatne trenutke druženja i razonode.

 

Starački dom Ristić nastao je obnovom autentičnog vojvođanskog salaša, sa željom da se sačuva duh ovog podneblja. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, daleko od gradske buke i vreve, dom Ristić starijim ljudima pruža zdraviju i bolju sredinu u kojoj mogu da provedu svoje vreme. Toploj i ugodnoj atmosferi posebno doprinose umetnički radovi i razni detalji koji upotpunjuju celokupan ambijent.

 

Dom Ristić Dolovo svim korisnicima nudi smeštaj u komfornim, novoopremljenim sobama koje ispunjavaju sve standarde za smeštaj starih lica. Želeli smo, pre svega, da stvorimo prijatno mesto za boravak i smeštaj starih, koje će im obezbediti sve uslove i komfor na kakav su navikli u svom domu.

 

Prelepo dvorište, prepuno zelenila obezbeđuje neophodan mir našim stanarima, a pogodno je i za svakodnevne šetnje i vežbe. Kada se umore od hodanja, predah mogu da potraže na prelepoj verandi. Takođe, korisnicima su na raspolaganju dva lepo uređena dnevna boravka sa televizorima i ostalim sadržajima, idealna za poslepodnevni odmor i druženje sa drugim stanarima.

 

Korisnicma usluga staračkog doma Ristić obezbeđena je celodnevna nega i stručni nadzor medicinskog osoblja. O zdravstvenom stanju korisnika svakodnevno brine naš tim koji čine: lekar, medicinski tehničari i socijalni radnik. Takođe, tu je naše specijalizovano osoblje za održavanje higijene koje ima zadatak da obezbedi prijatan i ugodan ambijent.

 

Starački dom Ristić poseduje i sopstvenu kuhinju koja zadovoljava sve najviše standarde, kako opremljenošću, tako i higijenom. Naš profesionalni kuvar svakodnevno obezbeđuje sveže i ukusne obroke za korisnike koji se pripremaju od najkvalitetnijih namirnica. U planiranju svakodnevne ishrane učestvuje i naš medicinski tim.

 

Jedna od stavki na kojoj baziramo našu vrhunsku uslugu svakako je društveni život korisnika. U skladu sa tim naše osoblje redovno organizuje brojne radne aktivnosti, individualne ili grupne. Trudimo se da se toplina i vesela atmosfera oseća u svakom delu našeg doma.

Dom za stare RISTIĆ Pančevo

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 204 89 54; +381 64 302 86 76
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  00-24h 00-24h 00-24h 00-24h 00-24h 00-24h 00-24h
  • Adresa Partizanska 28, Dolovo,
   Pančevo
   Srbija

  Postavi komentar