EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dom za stare Zrenjanin STARČEVIĆ

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dom za stare Zrenjanin STARČEVIĆ

Dom za odrasla i starija lica „Dom Starčević“ je prvi licencirani privatni dom za smeštaj i negu starijih lica u Zrenjaninu visoke kategorije. Osnovan je 2008. godine i nalazi se u širem centru grada u divnom i domaćinskom ambijentu.

 

U sklopu doma se nalazi dvorište od 700 m2 sa letnjikovcem, fontanom i više mesta za uživanje na otvorenom i relaksaciju. Naš dom nudi luksuzan smeštaj i vrhunsku negu i usluge za sve korisnike.

 

Svaka soba je opremljena kablovskom televizijom, garniturom za sedenje i SOS tasterom za poziv sestre/negovateljice, a korisnici imaju mogućnost da se druže u dnevnom boravku, u salonu za sedenje, kao i u trpezariji. Kupatila kao i ceo dom su prilagođeni i za nepokretne osobe.

 

Svim korisnicima pružamo vrhunsku medicinsku negu, zaštitu i nadzor 24 h, jer su pored negovateljica, zaposlene i medicinske sestre, socijalna radnica, servirka hrane i higijeničarke. U saradnji sa privatnom poliklinikom, korisnicima su na raspolaganju specijalizovani lekari, kao i fizioterapeuti.

Organizujemo sa socijalnom radnicom individualne i grupne društvene aktivnosti i kreativne radionice.

 

Ljubazno i nasmejano osoblje čini da ovaj dom odiše toplinom i ljubavlju, i njihova jedina uloga je zdravlje, sigurnost, komfor i zadovoljstvo naših korisnika.

Dom za stare Zrenjanin STARČEVIĆ

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 23 56 531; +381 64 014 77 40;
tel:+381 60 020 06 56
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Cara Dušana 54,
      Zrenjanin
      Srbija

    Postavi komentar