EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

GEA ginekološka ordinacija Čačak

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

GEA ginekološka ordinacija Čačak

Ginekološka ordinacija GEA je od samog početka u okviru svoje specijalizacije najviše radila preventivu, te je osnivanjem zadržala taj duh, koji se najvećim delom bazira na sistematskim pregledima (ginekološki i ultrazvučni, kolposkopija, PAPA test, pregled i ultrazvuk dojki) a rade se i sve intervencije ambulantnog tipa.

 

 

Ordinacija GEA započinje sa radom 1997 godine.

Vlasnik i osnivač ginekološke ordinacije koja se nalazi u ulici Vojvode Stepe 64/1 je Dr Dragana Stišović ginekolog, akušer.

 

 

Medicinski fakultet je završila u Beogradu 1982. godine, posle čega je odstažirala i radila u opštoj praksi u Čačku (Ostra, Petnica, Žaočani, kućna nega), da bi specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva završila 1991. godine.

U međuvremenu 1987 godine završava kurs iz citologije i kolposkopije čime se od tada između ostalog i bavi. Po završetku specijalizacije radila je u Domu zdravlja i Bolnici u Čačku sve do odlaska u privatnu praksu.

 

 

Pošto je od samog početka u okviru svoje specijalizacije najviše radila preventivu, to je osnivanjem svoje ordinacije zadržala taj duh, koji se svojim najvećim delom bazira na sistematskim pregledima (ginekološki i ultrazvučni pregled, kolposkopija, Papanikolau test, pregled i ultrazvuk dojki), a rade se i sve druge intervencije ambulantnog tipa.

 

Naziv ordinacije GEA je istovremeno igra reči i opredeljenje. U grčkoj mitologiji GEA je boginja zemlje i plodnosti, ali istovremeno znači skraćeni naziv „Ginekološka ambulanta“ (GE-A).

Ginekologija omogućava da čovek doživi ono što je možda najlepše – stvaranju novog života. Zaista je lepo učestvovati u tome, makar i posredno kroz vođenje trudnoće ali ne i porođaj. Nažalost u privatnoj praksi u ovako maloloj sredini ne postoje mogućnosti za privatno porodilište.

 

U ovoj ordinaciji sve je podređeno tome da se pacijentkinja oseća prijatno i sigurno. Izlazi im se u susret da pregled prilagode svom rasporedu, a rezultati PA testa izdaju se u najvećem broju slučajeva tokom istog dana.

U slučaju potrebe pacijenta ordinacija angažuje i lekare iz drugih oblasti.

CENOVNIK USLUGA

GEA ginekološka ordinacija Čačak

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 32 328 128; +381 65 222 81 28;
tel:+381 66 228 128
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 - -
  • Adresa Vojvode Stepe 64
   Čačak
   Srbija

  Postavi komentar