EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Homeopatski centar DYNAMIS Novi Sad

PRIRODNO LEČENJE I ALTERNATIVA

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Homeopatski centar DYNAMIS Novi Sad

Homeopatska metoda lečenja podrazumeva poimanje ljudskog zdravlja i samog čoveka kao jedinstvene celine. Proces lečenja zasniva se na integrativnim metodama uz upotrebu kvantne dijagnostike. Ukoliko se do sada niste upoznali sa ovom metodom, kako to zapravo funkcioniše možete otkriti u Homeopatskom centru Dynamis.

Dynamis Vam obezbeđuje:

  • – kvantnu dijagnostiku 

  • – homeopatski tretman.

Suštinska razlika između klasičnog i homeopatskog pristupa pregledu i lečenju je u tome što se u homeopatiji insistira na detaljima, ma koliko oni samom pacijentu možda izgledali nevažno. Detaljno upoznavanje sa Vašim telom i bićem pomaže da se sagleda opšte fizičko, mentalno i emotivno stanje. Nakon toga, propisuje se odgovarajuća terapija koja će blagotvorno delovati na sve aspekte čoveka.

 

Homeopatija ne leči svakoga istovetno, jer je za istu dijagnozu moguće propisati i više desetina sredstava, što se određuje individualizacijom svakog ponaosob. Važno je odrediti po čemu se konkretno Vi razlikujete od ostalih i reagujete u skladu sa tim.

Na primer, ako Vas muči glavobolja, uzećemo simptome glavobolje u smislu: kada se javlja, kako se javlja, kako boli, kako glavobolja utiče na vas i da li postoji neki spoljašnji faktor koji utiče na nju povoljno ili nepovoljno. Za ovako detaljan pregled potrebno je mnogo više vremena nego što ga imate kod lekara, ali nakon njega Vaš homeopata ima sliku Vašeg stanja i može da se pristupi individualnom lečenju.

Nalaženje HS (homeopatskih sredstava) sprovodi se u više faza, među kojima su: izbor simptoma, repertorizacija i diferencijacija, a lečenje se sprovodi sredstvima koja su prirodna i netoksična, te ih mogu koristiti svi, pogotovo trudnice i deca, bez bojazni da će izazvati neka neželjena dejstva.

 

U Homeopatskom centru Dynamis primenjujemo klasičnu homeopatiju, za koju smo se obučavali u Belgiji i Indiji, što potvrđujemo sertifikatima Centrum voor Klassieke Homeopathie (Belgium 2011 – 2015) i Homeopathic Research & Charities (India 2011 – 2015). Dodatno obrazovanje stekli smo tokom i nakon pomenutog četvorogodišnjeg školovanja, te posedujemo potvrde o stručnosti iz sledećih oblasti:

  • 1. Acute Prescriptions (Dhanipkar Gajanan)

  • 2. Depression and Bipolar Disorder (dr Mahesh Gandhi)

  • 3. Introduction to the Table of Plant in Homeopathy (dr. Michal Yakir)

  • 4. Awakened Parenting – budno roditeljstvo (dr Jayesh Shah)

  • 5. The Vital Approach – Insights into Homeopathy (Anne Vervarcke)

  • 6. Sensation in Practice (dr Rajan Sankaran)

Svi članovi našeg centra su medicinski radnici, a radimo u timu konstantno razmenjujući iskustva i znanja. Ukoliko želite, Vašem tretmanu može da prisustvuje i više članova našeg tima, što je posebna pogodnost za naše klijente.

Upoznajte detaljno svoje telo, nađite uzrok svakoj boljci i uspešno je otklonite uz pomoć tima stručnjaka Homeopatskog centra Dynamis. Zakažite svoj pregled i posvetite se sopstvenom zdravlju na vreme u prijatnom ambijentu i uz pomoć posvećenih stručnjaka.

Homeopatski centar DYNAMIS Novi Sad

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 65 501 14 77
email : [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 - -
  • Adresa Maksima Gorkog 2, Novi Sad, Srbija

Postavi komentar