EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Liposomalni vitamin C, Magnezijum hlorid DietFood

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Liposomalni vitamin C, Magnezijum hlorid DietFood

DietFood DOO  je specijalizovana kompanija poznata po distribuciji dijetetskih suplemenata, esencijalnih za održavanje i povratak zdravlja, posebno za podizanje i održavanje imuniteta.
Uz suplemente, dobijaju se i opširna uputstva o primenljivosti, njihovom delovanju i načinu upotrebe. Međutim, cilj ovog sajta nije samo promocija dijetetskih suplemenata, već želja da se ljudi upute u neke od mogućih konačnih rešenja zdravstvenih problema, koje nudi alopatska (zvanična) medicina.

Mi smatramo da ne postoje neizlečive bolesti, već samo neizlečivi pacijenti, koji smatraju da se bolesti leče uzimanjem tzv. lekova, a ne shvataju da je lečenje, pre svega, odricanje od loših navika, a posebno od pogrešnog načina ishrane. Zato će ovde biti i drugih napisa o zdravlju, nevezanih za dijetetske suplemente koje nudimo.

DietFood – Liposomalni vitamin c Beograd

Naš moto je „Sve je izlečivo“, ali samo ako sami uzimate zdravlje u svoje ruke i budete spremni na odricanje, pre svega od loših navika u ishrani.
Dijetetski suplementi nisu lekovi, već samo nadomestak za ono što ne unosite u dovoljnim količinama kroz pravilnu ishranu, a to su pre svega: B-17Magnezijum hloridVitamin C i vlakna kao aktivator dobre crevne flore koja se nalaze u „Kolon Čistaču – Imunosimulatoru“.

Dijetetski suplementi mogu postati Vaš glavni saveznik u prevenciji ili borbi protiv bolesti. Nije medicina jedina koja Vam može pomoći. Imate ustavno pravo na izbor kad je vaše zdravlje u pitanju!

Liposomalni vitamin C, Magnezijum hlorid DietFood
+381 62 77 33 50

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 -
  • Adresa Ratka Mitrovića 160/2
    11000 Beograd, Srbija

Postavi komentar