EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

MB MEDIC – Ortopedska pomagala – Niš

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

MB MEDIC – Ortopedska pomagala – Niš

MB MEDIC – Niš radnja za izradu medicinske opreme i ortopedskih pomagala. Izradjuje sve vrste pomagala pravljena individualno po meri pacijenta.

Firma posluje od 2007 god. a od 2010 god. ima sklopljen ugovor sa republičkim fondom zdravstvenog osiguranja o isporuci pomagala na receptu lekara za CIVILNE OSIGURANIKE.

Zbog velikih potreba vojnih osiguranika za ortopedskim pomagalima 2017 god. zaključen je ugovor sa fondom SOVO o isporuci pomagala VOJNIM OSIGURANICIMA čime je proširena lista zadovoljnih korisnika.

Širokim asortimanom proizvoda kao i pravilnom aplikacijom istih koristeći najsavremenije tehnologije u mogućnosti smo da pacijentima pružimo pravilan tretman u korigovanju pojedinih deformiteta sve do potpunog izlečenja, a kod trajnih stanja olakšavamo potrebe korisnika sa dnevnim fizičkim aktivnostima. Sva pomagala registrovana su kod agencije za lekove i medicinska sredstva i izradjena po najvišim standardima koje nadležno ministarstvo propisuje.

Nadamo se da će te kod nas pronaći neke od proizvoda koji će Vam pomoći u lečenju i olakšati životne aktivnosti.

  

  

 

 BESPLATNA KOMPJUTERSKA DIJAGNOSTIKA 3D SKENEROM ZA DECU

Izrada anatomskog uloška na aparatu FOOT SCAN austrijske kompanije ORTHO MOVE najsavremeniji je metod uzimanja mere i izrade anatomskog uloška. Ceo proces traje do 20 minuta, mera se uzima u vakum aparatu na specijalnoj podlozi. Stopalo se koriguje na vakumskoj površini pri čemu ostaje otisak u kome se na licu mesta prilagodjava uložak izgradjen od specijalnog materijala (multi form). Korisnik dobija individualno anatomski prilagodjen uložak prema svom stopalu koji se može upotrebljavati tokom celog dana a naročito se preporučuje tokom sportskih aktivnosti.

  

  

  

 

 

 

 

 

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 15:00 -
  • Adresa Cara Dušana 162, Niš, Srbija

Postavi komentar