EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Poliklinika Cukanić

.....JER JE ZDRAVLJE uvek na prvom mestu

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Poliklinika “Cukanić” brine o zdravlju cele porodice. Bavimo se prevencijom, dijagnostikom, lečenjem i praćenjem zdravstvenog stanja odraslih i dece. Preglede obavljamo u savremeno opremljenom prostoru, a po potrebi se organizuju i kućne posete pacijentima.

Poliklinika “Cukanić” je porodična medicinska ustanova čiji se koreni zasnivaju na višegeneracijskoj lekarskoj tradiciji. Dragocen spoj prenetog iskustva, stečenih znanja i neprekidnog usavršavanja u struci obezbeđuje poseban pristup i uspešno rešavanje zdravstvenih problema naših pacijenata. Prva ordinacija osnovana davne 1993. od strane supružnika dr Brankice Cukanić i dr sci med Milana Cukanića, postepeno se proširuje sa osnovne internističke prakse na ultrazvučnu, laboratorijsku, endoskopsku i drugu dijagnostiku. 2002. i 2003. kontinuitet iste lekarske prakse nastavljaju sinovi sa dve registrovane ordinacije . Ordinacija “Cukanić”, vlasnika Mr sci dr Zorana Cukanića pretežno se bavi internom i kardiovaskularnom medicinom.

2014. godine dr Zoran Cukanić i dr Jelena Cukanić osnivaju polikliniku u namenski građenom objektu sa proširivanjem osnovne delatnosti na moderan Imaging centar opremljen tehnološki najsavremenijom opremom. Instaliran je 64-detektorski, multislajsni CT aparat, jedini takav u privatnom vlasništvu na celoj teritoriji Vojvodine što značajno povećava dijagnostičke mogućnosti medicinske prakse u čitavom regionu.

Naš stručni tim, specijalisti interne medicine, kardiologije, radiologije i infektologijie zahvaljujući stalnom usavršavanju, tradiciji i bogatom lekarskom iskustvu, u saradnji sa kolegama svih drugih specijalnosti kontinuirano brine o zdravlju svojih pacijenata.

Poliklinika Cukanić

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 13:00 -
  • Adresa Poliklinika Cukanic
    Milana Tepica 34, Vršаc 26300

Postavi komentar