EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Proizvodi od aloe vere Novi Sad

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Proizvodi od aloe vere Novi Sad

ALOE VERA INFO CENTAR doo prvi u Srbiji osnovan je 2005. godine. Vlasnik je franšize kompanije FOREVER LIVING PRODUCTS INTERNATIONAL Scottsdale, Arizona.

 

Kroz svoju grupu globalnih kompanija ona je najveći uzgajivač, proizvođač i distributer Aloa Vera proizvoda u svetu.

Aloe Vera je jedno od „otkrića“ moderne medicine. U zadnjih nekoliko godina nauka je potvrdila, čak i proširila mnoge tvrdnje o lekovitosti ove biljke. Aloe vera je provereno i potvrđeno jedna od najlekovitijih biljaka u svetu.

 

Naši proizvodi su:

 

Zamislite da rasečete list aloje i da konzumirate gel direktno iz biljke. Naš FOREVER ALOE VERA GEL je najbliži tome! Prvi proizvod koji je sertifikovan od strane Međunarodnog naučnog saveta za aloju (IASC) zbog svoje čistoće i kvaliteta.

Ovaj napitak pun hranjivih materija se stvara u aseptičnom procesu proizvodnje zbog kojeg nema potrebe za konzervansima a koncentracija čistog gela iz unutrašnjeg dela lista Aloe Vere iznosi neverovatnih 99,7%.

Aloe Vera je biljka koja nas hrani, brani, neguje… Da li ste znali da Aloe Vera sadrži više od 200 aktivnih sastojaka od kojih: 20 minerala, 18 aminokiselina, 12 vitamina.

 

Iskoristite naše višedecenijsko iskustvo i rezultate. Pitajte nas za savet šta i kako koristiti od naših proizvoda. Postoji mogućnost da dođete lično na konsultacije ili po savet u unapred dogovorenom terminu.

 

Proizvodi od aloe vere Novi Sad

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 21 469 063, +381 63 518 084,
tel:+381 63 588 253
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Vojvođanska 34
      21000 Novi Sad
      Srbija

    Postavi komentar